2777
2789

چقد قبلا ب این چیزا اهمیت میدادم

من حافظ قران

کتاب گنجینه های معنوی نمازاشو حفظ بودم نمازای ی ساعت دوساعته

هرشب هرشب نماز شب...

خدایا چرا گذاشتی ب این نقطه برسم😔

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا سلامتی بهشون بده اگه برات مقدوره براش بی بی سه شنبه نذر کن و انجامش بده خیلی معجزه میکنه من خودم ب شخصه ازش معجزه دیدم 

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

چطوری انجام میدن

مال حضرت زهراس تو سفرشم چیزای راحتیه کاچی و نون پنیر سبزی و چیزای دیگم ب دلخواه میتونی بذاری س شنبه اولین سفره رو میندازی مرد نباید تو خونه باشه ۷.۸ تا زن یا بیشترم بود مشکلی نیست بیان یکی هم باید روضه شو بخونه اخرشم برا اون حاجتت دسته جمعی دعا میکنین.سه شنبه بعد هم همینطوراخریشم میذاری وفتی حاجت گرفتی من ک انجام دادم خدا شاهده ب هفته آخر نرسیده مریضمو خدا شفا داد.حالا راجب سفره دقیق ترشو تو نت بزن چون من کاراشو خونه دوستم انجام دادم

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

چقد قبلا ب این چیزا اهمیت میدادممن حافظ قرانکتاب گنجینه های معنوی نمازاشو حفظ بودم نمازای ی ساعت دوس ...

امشب قبل خوابیدن فقد هرچند دقیقه ک میتونی پلکات رو نبند تو دلت نماز شب بخون همینطوری ادامه بده ان شاء الله ک توفیق بشه و دوباره شروع کنی:)

.
امشب قبل خوابیدن فقد هرچند دقیقه ک میتونی پلکات رو نبند تو دلت نماز شب بخون همینطوری ادامه بده ان شا ...

هیچی از زندگی من نمیدونی

هیچکس حتی داش نمیخواد به لحظه جای من باشه اگه فقط داستان ی ماه از زندگی منو بدونه

نمیدونم با همه باایمان بودنم چرا هیچوقت خدا کمکم نکرد

هرراهی رفتم جلوپام سنگ انداخته شد

خیلی بدبختیا کشیدم

الان دیگه تسلیم حریان زندگی شدم و جنگیدنو گذاشتم کنار

باهمه بلاهایی ک سرم اومد بدکاره نشدم بدترین چیز این بود ک دیگه مسلمون نیستم ی ادم بی دینم ک نمازخوندنو هم یادش رفته😔

کاش خدا ی روز یجا فقط یبار اون چیزی ک میخوام و هزاربار براش تقلا کردمو ب من بده فقط ی چیز بده تا فک کنه منم میبینه شاید بتونم برگردم

میدونی حسم چی بود؟فک کن خدا به همه ی سبد داده

تو سبد یکی سیب میندازع یکی گلابی میندازه تو سبد توهیچی ولی تو بازم چشمت ب اسمونه میگی ایندفه رو میندازع کم کم سبد همه پرمیشه ب جز تو..حتی دریغ از یه دونه

خب چه حسی پیدامیکنی

ده ساله زندگی من اینجوریه باتمام سختیا

فقط ب اینکه خداوجود نداره کافر نشدم

برام دعا کن 

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸