2777
2789
اره..دوسپسرمه و فامیلیم..دوباره میاد خاستگاری پدرم راضی تیس الان پدرم راضی شده قراره آخر هفته بیان ا ...

میان عزیزم

خواستگاریتم خوب برگزار میشه

حسابی میخندید همون شب

موقع خندیدنات برام دعاکن تو دلت که ارامشم برگرده عزیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میان عزیزمخواستگاریتم خوب برگزار میشهحسابی میخندید همون شبموقع خندیدنات برام دعاکن تو دلت که ارامشم ...

خدا از دهنت بشنوه بخدا ۷ ماهه اعصابم بهم ریخته خداکنه این دفعه پدرم بهشون زنگ بزنه 

چشم مهربون برات صلوات میفرستم

حستون قویه ؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

اره اخلاقش اصلا عوض نمیشهتموم کنم یعنی؟تقریبا

اره تموم کن چون مرد بی مسئولیتیه

موردای بهتری بعد این اقا سرراهت قرارمیگیره

ولی حسم میگه بهم میرسید

تا از حسم استفاده کنم سردرد میگیرم🤕

من چی حست چیه هستی امباردارم؟

هستی پسر دوست داری؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اره تموم کن چون مرد بی مسئولیتیهموردای بهتری بعد این اقا سرراهت قرارمیگیرهولی حسم میگه بهم میرسیدتا ...

من واقعن به یکی نیاز دارم راهنماییم کنه و کسی هم نیست متاسفانه

خودش خیلی اصرار داره به هم برسیم و مطمئنم هست

حالا من موندم و آیندم چون ی شخص دیگه هم بهم گفت دردسرای زیادی دارین

ایا به. N. میرسم؟ اگه اره حدودا کی؟ دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ رنگ لباسم ممنونم

نمیرسی

خودت بیشتردوسش داری تا اون

دانشگاه رشته های دارو و دامپزشکی گیاه شناسی بهداشت خانواده

رنگ لباست روشنه هاله سفید

دوست داره ولی نه خیلیاخلاقش درست نمیشه بی مسئولیته توزندگی اذیتت میکنه بیخیالیشبدبخت نمیشی ولی دراین ...

بهم حسی داره ؟ چه فکری راجبم میکنه؟ 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼