2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم درس بخونم 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
اخه عامل حواس پرتی نامزدمهیکم این مدت اوضاع رابطمون ب هم ریخته شده اصلا تمرکز ندارم

منم متاسفانه عامل حواس پرتیم دوس پسرمه 

خودش راحت میره میخونه درسشو 

بعد من همش فکرم پیش اونه

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم متاسفانه عامل حواس پرتیم دوس پسرمه خودش راحت میره میخونه درسشو بعد من همش فکرم پیش اونه

واووو خب مشکل همینجاست همین بیچارت کرده 

به نظرم بیخیالش شو غیدشو بزن چون اون می‌ره و تو میمونی با یک دنیا تلنگر

منم متاسفانه عامل حواس پرتیم دوس پسرمه خودش راحت میره میخونه درسشو بعد من همش فکرم پیش اونه

من کلا ذهنمو درگیر کرده 

پارتنر من که کلا سرگرم کارای خودشه

این وسط منم که اوضاع زندگیم ب هم ریخته 

چندسالتونه 

اگه امضامو دیدی،برا روال شدن زندگیم ی صلوات بفرست🥲:) 

واووو خب مشکل همینجاست همین بیچارت کرده به نظرم بیخیالش شو غیدشو بزن چون اون می‌ره و تو میمونی با یک ...

اخه رابطمون خیلی عمیقه ب همین راحتی نمیتونم کات کنم 

بیچاره خودشم هی میگه ولی چیکار کنم تو ی چاهی افتادم ک هیچ راه برگشتی ندارم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

من کلا ذهنمو درگیر کرده پارتنر من که کلا سرگرم کارای خودشهاین وسط منم که اوضاع زندگیم ب هم ریخته چند ...

اعصابتو بهم میریزه ؟

یا کلا کار نداره باهات 

اون ۲۲ 

من 19 

اخه رابطمون خیلی عمیقه ب همین راحتی نمیتونم کات کنم بیچاره خودشم هی میگه ولی چیکار کنم تو ی چاهی افت ...

اونم کنکوریع ؟

ببین اون چجوری میخونه توام با اون بخون یا دوتایی باهم برید کتابخونه باهم بخونید تا انگیزه بشه

اعصابتو بهم میریزه ؟یا کلا کار نداره باهات اون ۲۲ من 19

همین دیروز چون پریود بودم و خیلی بعضی رفتاراشو تحمل کرده بودم دیگه نتونستم و کلی باهاش دعوا کردم

از دیشبم خودم اعصابم خیلی خورده پشیمونم

اگه امضامو دیدی،برا روال شدن زندگیم ی صلوات بفرست🥲:) 

اونم کنکوریع ؟ببین اون چجوری میخونه توام با اون بخون یا دوتایی باهم برید کتابخونه باهم بخونید تا انگ ...

دانشجوعه 

بهش گفتم باید کنکور بده اونم قبول کرده 

میگه ک از این ساعت تا این ساعت اف شیم بخونیم 

بعد اون میخونه من نمیتونم 

همین دیروز چون پریود بودم و خیلی بعضی رفتاراشو تحمل کرده بودم دیگه نتونستم و کلی باهاش دعوا کردماز د ...

اون چیکار کرد ؟