بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو ماه رفتم هیچی صدتا ازمایش از خودت و همسرت میگیرن بعدش دیگه ادامه ندادم 😐خود درمانی کردم مشکلت چیه عزیزم
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
مراکز نازایی چند تا دکتر متخصص هستن که تخصصی کارشون مسایل مربوط به بچه آوردن حالا تعیین جنسیت، ناباروری مشکلات زنان و .... همشون هم بیرون مطب خصوصی دارن ی تحقیق کنید بهترینش رو انتخاب کنید برید مطبش اصفهان دکترهای خوبی داره
نمیدونم مشکلم چبه بدجور ناراحتم بعد ۸ ماه بازم امروز پریود شدم باردار نمیشمنمیدونم کجا برم جواب بگ ...
میدونم ۸ ماه برات اندازه ۸ سال گزشته عزیرم قشنگ درکت میکنم چقد سخته سنو بده اگه تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک هستی پیاز درمانی کن تو تایپک معجزه بارداری با جزییات نوشتم
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
تنبلی تخمدان دارم اقدام طبیعی ام فعلا دکتر زنان ملمولی میرفتم کارش خوب نبود رفتم مرکز ناباروری بعد ۵ماه اقدام
الان ازمایش خون و سونو گرافی و پاپ اسمیر برا خودم و ازمایش اسپرم برا شوهرم نوشته انجام دادم نشون دادم قراره برم دوباره جواب پاپ اسمیرو بدم که دارو هورمونی بده برای اقدام طبیعی