2777
2789
عنوان

مصرف قرصی که دکتر تجویز کرده

65 بازدید | 6 پست

درود به همگی

من دکتر بهم قرص دایان پین نوشته بود چندماه پیش

خب من مصرف نمیکردم،الان چند هفته ایه که خیلی بدنم سسته و همش خوابم میاد و خسته ام،من زدم گوگل دیدم برای خستگی خوبه به بدن انرژی میده،بنظرتون مصرف کنم؟

میرسه اون روز خوب(شاید)🕊🤍                                   مادر ارشد هفت فرزند به نام بنگتن،دکترای کره شناسی   وکیل مدافع حقوق دختران^^                                              تورک قیزیام🙌🐺

ببخشید اگر اینجور صحبت میکنم اگر دکترتون خوب و باسواد هست دیگه شما بیشتر از ایشون که نمیدونید عوارضی هم که مینویسه احتمالش کمه پیش بیاد حتی قرص سرماخوردگی هم عوارض داره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببخشید اگر اینجور صحبت میکنم اگر دکترتون خوب و باسواد هست دیگه شما بیشتر از ایشون که نمیدونید عوارضی ...

یعنی استفاده نکنم؟

میرسه اون روز خوب(شاید)🕊🤍                                   مادر ارشد هفت فرزند به نام بنگتن،دکترای کره شناسی   وکیل مدافع حقوق دختران^^                                              تورک قیزیام🙌🐺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی استفاده نکنم؟

اگر نوشته بکن

عوارضت و براش بگو ببین چی میگه سرخود قطع نکن خب

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عوارضی نداره ولی برای مشکله الانه شما نیست زینک پلاس بکمپلکس 5 میلیگرم همیشه داشته باشید مخصوصا خانما الان اون خوبه که دگرگون بشید

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

قیمتشم زیاد نیست این مدل زینک کاراییهای بالاتریم داره از هر لحاظ که بگین تاثیر گذاره کیفیت خواب پوست مو اشتها باروری تقویت ماهیچه استخان رشد قد دندون ناخن ضعف سستی تقویت حافظه تمرکز و.....

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم