2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم درس بخونم 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۳۴ سالمه ابتدای راهنمای دبیرستان ب شدت تنبل دیر اموز بودم اما دانشگاه بهترین رشته حقوق خوندم ومعد ...

فقط بنویسم دیگه نمیخاد نوشته هامو بخونم ؟ 

این مدلی ک میگید حفظمم میشه ؟ 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

من بدبخت خیلی میخونم خیلی تلاش میکنم ولی امتحان هام خیلی سخته رو امتحان امروزم خیلی حساب باز کرده بو ...

خوشبحالت من نمیتونم بخونم 

اصن نمیدونم چی میخونم مدل درس خوندنت چیه 

عیبی نداره بقیه رو خوب بده دیگه کاریه ک شده

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

به سلامتی عزیزم انشاالله امسال بهترین نتیجه رو بگیری این خستگی از تنت در بره چ رشته ای؟

مرسی 

شما هم انشالله در هر مقطعی از زندگی هستین موفق بشین

حقوق 

من کنکور

من از همون زمان کنکور تا حالا تنها راه خوندن که از این مسئله نجاتم داد رو خلاصه نویسی میدونم، حتی همین حالا هم دارم از رو منابع خلاصه نویسی میکنم، زمانبره اما اینجوری هم بیشتر تو ذهن تثبیت میشه هم راحت تر جمع بندی میکنی چون خودت نوشتی و میدونی چی به چیه، درطول هفته برنامه ریزی کن درساتو و اول بخون بعد خلاصه نویسی کن، جمعه رو بزار خلاصه نویسی های هفته رو مرور کن و یه ماه بیست روز مونده به کنکور کلا خلاصه هاتو مرور کن از اول ....

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
خوشبحالت من نمیتونم بخونم اصن نمیدونم چی میخونم مدل درس خوندنت چیه عیبی نداره بقیه رو خوب بده دیگه ک ...

من رشتم ریاضیه 

میرم فیلم میبینم اگه درسی رو بلد نباشم اگه حل کردنی باشه جزوه و کتاب های رو میخونم و تک تک سوال هاشو حل میکنم و برا خودم توضیح میدم بعد منو خواهرم دوقلوییم این خیلی کمکمون می‌کنه که هر دومون باهم می‌خونیم و حل میکنیم و تست می‌زنیم و اگه حفظ کردنی باشه کتاب رو میزارم جلوم و از رو هر جمله صد بار میخونم و برا خودم توضیح میدم 

من از همون زمان کنکور تا حالا تنها راه خوندن که از این مسئله نجاتم داد رو خلاصه نویسی میدونم، حتی هم ...

من خیلی حساسم رو خلاصه نویسی 

یذره بد بنویسم خط خوردگی داشته باشه اعصابم خورد میشه کلا 

ولی حالا امتحان میکنم کاش نتیجه بده 

انشالله شما هم قبول بشید

نمیدونم بخاطر عدک تمرکزه بنظرممن حتی نوشتن مطالب هم تاثیری توی روند خوندنم نداشت

من فعلا نوشتنو امتحان نکردم 

اگ میدونید بخاطر تمرکزه سعی کنید عوامل حواس پرتی رو حذف کنید 

من رشتم ریاضیه میرم فیلم میبینم اگه درسی رو بلد نباشم اگه حل کردنی باشه جزوه و کتاب های رو میخونم و ...

چ جالب 

بعد نمراتتون مث هم میشه ؟

ممنونم بابت توضیح 

موفق باشی عزیزم

من فعلا نوشتنو امتحان نکردم اگ میدونید بخاطر تمرکزه سعی کنید عوامل حواس پرتی رو حذف کنید

اخه عامل حواس پرتی نامزدمه

یکم این مدت اوضاع رابطمون ب هم ریخته شده اصلا تمرکز ندارم

اگه امضامو دیدی،برا روال شدن زندگیم ی صلوات بفرست🥲:)