یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من از همون زمان کنکور تا حالا تنها راه خوندن که از این مسئله نجاتم داد رو خلاصه نویسی میدونم، حتی همین حالا هم دارم از رو منابع خلاصه نویسی میکنم، زمانبره اما اینجوری هم بیشتر تو ذهن تثبیت میشه هم راحت تر جمع بندی میکنی چون خودت نوشتی و میدونی چی به چیه، درطول هفته برنامه ریزی کن درساتو و اول بخون بعد خلاصه نویسی کن، جمعه رو بزار خلاصه نویسی های هفته رو مرور کن و یه ماه بیست روز مونده به کنکور کلا خلاصه هاتو مرور کن از اول ....
خوشبحالت من نمیتونم بخونم اصن نمیدونم چی میخونم مدل درس خوندنت چیه عیبی نداره بقیه رو خوب بده دیگه ک ...
من رشتم ریاضیه
میرم فیلم میبینم اگه درسی رو بلد نباشم اگه حل کردنی باشه جزوه و کتاب های رو میخونم و تک تک سوال هاشو حل میکنم و برا خودم توضیح میدم بعد منو خواهرم دوقلوییم این خیلی کمکمون میکنه که هر دومون باهم میخونیم و حل میکنیم و تست میزنیم و اگه حفظ کردنی باشه کتاب رو میزارم جلوم و از رو هر جمله صد بار میخونم و برا خودم توضیح میدم