2777
2789
عنوان

نامزدم بدجوری رفته تو قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 46 پست
خب از بس بهش چسبیدی اینطور شد دیگهبذار یکم ترس از دست دادنتو داشته باشهدو سه روز خبری نگیر بذار یکم ...

آفرین تو خیلی عاقلی دقیقا همینه انقدر چسبیدم مطمئنه همیشه هستم 

الان چطور رفتار کنم حس میکنم اصلا سمتم نمیاد حالا حالاها

اگر اومد من سرد باشم یا چی

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
چطوری جلوی ابروریزی بیشتر این دختر بگیرم؟من با همه حتی اون اقا کاتم، دلم میحاد انتقام بگیرم،میخام بر ...

عه من اشتباه متوجه شدم

فکر کردم همکار ابروریزت اقاست

پس اون دختر رو کلا بلاک کن

نظر من اینه که هرچقدر بخوای بیشتر این مسئله رو کش بدی اوضاع بدتر و بدتر میشه و از طرفی خودتو از چشم رئیست میندازی...رو پیشرفت شغلیت و جاهگاهت تمرکز کن و سعی کن روابطتت رو با رئیس و همکارات بهتر کنی

این بهترین انتقامه برای اون دختر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقدر نمیری جلو تا به سبک جدید عادت کنهاگر انقد غد و نابالغ بود که دیگه هیچوقت جلو نیاد و رابطتتون ک ...

میدونی خیلی جاها‌ بوده کارش اشتباه بوده ولی چون قبول نداشته و با منطق بی منطقش جور در نمیومده اصنحاضر نبود قبول کنه چه برسه عذرخواهی ولی البته اینم بگم دیدم هم ک گاهی قبول کرده و عذرم خواسته ولی اولی خیلی بیشتره هر چقدرم با منطق حرف بزنی اون قبول نمیکنه کارش اشتباهه

آفرین تو خیلی عاقلی دقیقا همینه انقدر چسبیدم مطمئنه همیشه هستم الان چطور رفتار کنم حس میکنم اصلا سمت ...

اگه اومد نه اصلا سرد نباش...کاملا معمولی رفتار کن

محترمانه و خانومانه حرف بزن

اگر عذرخواهی کرد چه بهتر ... اگه نکرد خودت صحبتشو پیش بکش و با لحن ملایم بگو فلانی جان من بخاطر فلان مسئله ازت ناراحتم چون دوست ندارم بینمون دلخوری باشه مطرحش کردم

اینطوری هم شخصیتتو حفظ کردی هم ناراحتیتو بیان کردی

میدونی خیلی جاها‌ بوده کارش اشتباه بوده ولی چون قبول نداشته و با منطق بی منطقش جور در نمیومده اصنحاض ...

فکر کنم باید رگ خوابشو پیدا کنی

با هرکسی باید با زبون خودش حرف زد

ببین چه مدلی حرف بزنی نرم تره از اون روش استفاده کن

دعوا و بحث نتیجه عکس میده

عه من اشتباه متوجه شدمفکر کردم همکار ابروریزت اقاستپس اون دختر رو کلا بلاک کننظر من اینه که هرچقدر ب ...

میگم که رفته جوری از من بد گفته و جوری ما رو بهم زده ک حتی جواب سلامم نمیدن، رفته تنشو واسه روسا عرضه کرده تا خودشو شیرین کنه منو بهم بزنه

😘Thanks GOD 
میگم که رفته جوری از من بد گفته و جوری ما رو بهم زده ک حتی جواب سلامم نمیدن، رفته تنشو واسه روسا عرض ...

نمیدونم چی بگم والا

اگر هم استعفا بدی انگار مهر تایید زدی به تمام حرفاش

به نظرم اروم برو و بیا

از حواشی دور باش

اون ادم هرچقد بهش بها بدی بدتر میکنه

به شغلت بچسب

تاحالا تجربشو داشتی؟بنظرت چن روز دیگ دزست میشه؟

نه من مجردم 

ولی تو رابطه بله تجربه داشتم 

صبر کنی اقدامی انجام ندی خودش میاد

کلا وقتی مقصر نیستی تحت هیچ شرایطی اقدامی نکن 

از من که شوهر قهرقهرو دارم بهت نصیحت

همین اول کار و تو نامزدی انقدر بدعادتش نکن که همیشه منتظر منت کشی تو باشه 

اصلا قهر برا زنه نه مرد! چه معنی داره مردایی که انقدر ادعاشون میشه حالا قهر هم بکنن😐

اگه مقصر تو بودی و عذرخواهی هم کردی دیگه خیلی پاپیچش نشو، جوری رفتار کن که انگار اتفاقی نیفتاده

یاد بده مشکلو با صحبت حل کنه نه با قهر

بگو اگه حرفی داری با کمال میل میشنوم

به نظرم کلا زمان آنلاین شدن خودتم بردار و هر چیزی که نشون میده الان هستی..بزار هیچ جا هیچ اثری ازت نبینه تا دلتنگت بشه..

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.