2777
2789
عنوان

ايا با درس خوندن در ايران ميشه به جايي رسيد يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 49 پست
مطمئنین دیگه؟ 😂😭 خيلي وحشت دارم از اينده

اره بابا خیالت تخت 

اینو از کسی شنیدی که دور و برش پر از دکتره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐ببین خیلی قبول ندارم شما عین چی درس خوندی بعد بی انگیزه شدی به خودت بیاها

اخه انگار يهو با اين طرز فكرا مواجه شدم كه با درس نميتونم مستقل شم يا به درامدي كه ميخوام برسم

بهم شوك وارد شده😂 قبلا فكر نميكردم بهش

اول اینکه بله رشته های خوب آینده خوبی هم دارن

بعد هم اینکه مدرسه هیچ ربطی تو کنکور نداره من ۶ سال سمپاد بودم و باید بگم سال آخر اصلا کسی مدرسه نمیره ک مدرسه بخواد خوب یا بد باشه هرچی هست ب خود دانش آموز مربوطه

اگر تا الان تراز آزمونات خوب بوده مثلا قلمچی رسیدی ب ۵۸۰۰ یا ماز به ۸۷۰۰ باید بگم شل نکن و فقط ادامه بده

من و برادرم هر دو تحصیلات بالایی داریم 

ایشون خارج از کشور هستند من ایران 

من اینجا را دوست دارم و با روحیه من سازگارتر هست 

برای برادرم مهاجرت متناسب تر بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

والا چرت و پرت میگن 

شما زرنگ باش و ایندت رو‌با حرفای نامعلوم به باد نده

طرف درس خونده شده دکتر، مهندس، معلم، تراپیست ، استاد و کلیییی رشته دیگه.....

و‌سرنوشتش رو عوض کرده .

حالا این تصمیم خودته یا بخون و موفق شو. یا بیخیال درس شو و موفقیت همونایی که میکن ال و بل به درد نمیخوره رو ببین

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اگه انسانیا حتما باید وکیلشن معلمم به راحتی میشه شد

نه خوب من کلی گفتم شاید یکی به وکالت علاقه داره.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
ميتونم مهاجرت كنم با دندونپزشكي؟

به راحتی رو هوا میزنن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
من و برادرم هر دو تحصیلات بالایی داریم ایشون خارج از کشور هستند من ایران من اینجا را دوست دارم و با ...

ميشه بپرسم برادرتون چه رشته اي ميخوندن؟ بعد مهاجرت كاري كردن ديگه؟ راضين الان؟ 

با پزشکی و دندون نمیشه مهاجرت کرد(خیلی سخته ) با وضع دارو بهتره، در کل ریاضی برا مهاجرت اوکی تره، فاند راحت تر میدن، شعار من همیشه اینه یه کارگر باسواد بهتر کارگر بی سوادی درس بخونم اما تک بعدی نباش و همه چیز وابسته به اون ندون

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

ميشه بپرسم برادرتون چه رشته اي ميخوندن؟ بعد مهاجرت كاري كردن ديگه؟ راضين الان؟

مهاجرت تحصیلی عزیزم پزشکی خوندند 

بله کاملا رضایت دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍