2777
2789

نمیدونم چرا تعطیل شد تاپیکم

همه بهم ميگن ارزش نداره و نمیشه به جایی رسید

مثلا یه رشته مثل دندانپزشکی هم ارزش نداره یعنی؟ من همیشه درسم خوب بوده تیزهوشانم و ۴ ماه دیگه کنکور دارم اما این فکرا مثل خوره افتاده تو سرم هروقت درس میخونم به خودم میگم اصلا کنکور ارزش داره؟ چون من تاالان میشه گفت تلاشمو کردم یعنی اگر این چهارماهم با همه توانم ادامه بدم مطمئنم رشته تاپ قبول میشم ولی خیلی بی انگیزه شدم ازینکه میبینم همه دوستام دارن کارای مهاجرتشونو میکنن و.. کلا حس میکنم مسیر اشتباهی اومدم.. مهارت خاصی هم به اونصورت بلد نیستم چون فقط درس خوندم.. وضع مالیمونم متوسطه و دوس دارم مستقل شم کاملا. با درس خوندن بهش میرسم؟... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرکی گفته چرت گفته 

اینجا هرکس یه ذره زرنگ باشه میتونه خودشو بکشه بالا 

رشته های تاپ که دیگه عاااالی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

برای رشته تجربی قطعا درس شانس بیشتری تو درآمد داره چون پزشکی و دندانپزشکی و غیر سوا از زحمت زیادش درآمد و شغل تضمینی داره اما خوب به رشته های انسانی و مهندسی حق بده که ابراز کنن با درس به جایی نمیشه رسید. چون امار مهندس و وکیل بیکار خیلی زیاده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

عزیزم به حرف بقیه توجه نکن ببین عقل خودت چی میگه کسی که به جایی نرسیده تو ایران میگ ن ولی کسی که به جایی رسیده میگ آره واضحه که هرکی خودش باید نسخه زندگی خودشو بپیچه ممنون میشم تاپیک آخرمو گزارش بزنی موفق باشی

درس خوندن امن ترین راه واسه ما آدم معمولی هاست

کوتاه نیا باقدرت برو جلو وقت واسه مهاجرت داری

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

اینجادنبال نظرسنحی هستی؟این همه پزشک .و ادم موفق ازکجااومده.ایران انقدرسطح سوادش بالاست که کشورای دیگه پزشکارو رو هوا میبرن.تواینجادرس بخون پول درنیومد برو.پسرعموی من دانشگاه شیکاگو امریکا درس میخونه میگه بعدش میام ایران.جالبه بورسیه ازدانشگاه ایران رفته یعنی ایرانی موفق.دندانپزشکی میخونه

پس نمیرسی من عمو  خودمم همشون با درس خوندن وضع  مالیشون خوب شده 

عمو داروسازه دارو خانه چهار تا خدنه تونسته بسازه

الیته خانمشمم استاد دانشگاه علوم پزشکیه هیئت علمیه 

عزیزم به حرف بقیه توجه نکن ببین عقل خودت چی میگه کسی که به جایی نرسیده تو ایران میگ ن ولی کسی که به جایی رسیده میگ آره واضحه که هرکی خودش باید نسخه زندگی خودشو بپیچه میشه لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنی موفق باشی