2777
2789

از تابستون شروع کردم‌

پشیمون نیستم

وضعیتمم‌ لب مرزی‌ام 🥺 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی حالم بده پایه ای رو تموم کردی از خودت راضی هستی؟

دهم و نیم اول دوازدهم‌ تموم‌ شده :)

ولی راضی نیستم به نظرم باید سریع تر پیش میرفتم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خیلی خوبه که

استرسی‌ ام کلا :)

درصدام اینا خوبه ها ولی همش احساس میکنم یه چی کمه که خب بر میگرده به شکستی ک داشتم

سال چندمه پشتی؟خودخوانب؟

سال چهارم‌ ( سومین ساله که پشتم)

آره 

سال چهارم‌ ( سومین ساله که پشتم)آره

سالهای قبل از خودتون راضی بودید. ؟من سال اولیه پشتم اصلا حالم خیلی بده میشه بگید.شما چجور روحیتون رو تقویت کردید؟بعد همه درسا رو خودتون میخونید یا با فیلم؟

سالهای قبل از خودتون راضی بودید. ؟من سال اولیه پشتم اصلا حالم خیلی بده میشه بگید.شما چجور روحیتون رو ...

نمیخوندم‌ و خب رتبه هام بین ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار منطقه شدن

واسه حفظ روحیه هم یک با کسی به خصوص خانواده درباره درس حرف نزن

دوم اینکه برای خودت هدف کوتاه مدت بزار مثلا تا آخر دی باید فلان مبحث ریاضی رو بخونم یا مثلا درصد فیزیکم برسه به ۵۰

من فیلم نمی بینم ترجیحم‌ نکته تسته‌ که تکنیک یاد بده و مرور بشه

نمیخوندم‌ و خب رتبه هام بین ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار منطقه شدنواسه حفظ روحیه هم یک با کسی به خصوص خانواده ...

خیلی ممنونم ازتون بعد یعنی درسنامه میخونید ؟من با درسنامه راحت تر از فیلمم ولی کلاساشو ثبت نام کردم متاسفانه و اینکه برا زیست نمی‌دونم چی بخونم اصلا

خیلی ممنونم ازتون بعد یعنی درسنامه میخونید ؟من با درسنامه راحت تر از فیلمم ولی کلاساشو ثبت نام کردم ...

آره درسنامه می‌خونم

زیست‌ هم کتاب و نکات تست