2777
2789
عنوان

چقدر حق دارم ک طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست
توکشور مردسالاری مثل ایران که بیشترزنا حاضرن هرخفتی بکشن اما طلاق نگیرن بیشتر مردهای طلاقی حقیقتا ...

کلا ازدواج با مرد زن طلاق داده اشتباهه. چون اکثر زنا برای حفظ زندگی میجنگن مخصوصا بچه داشتن ببین دیگه چقد خون به جگر اون بدبخت کرده

عزیزم رک بخوام بگم  بستر خانوادگی خودت خیلی جالب نبوده که سبب این اشتباه شده و الان اگر بخوای طلاق بگیری برگردی به اونجا بازم اشتباه بدتریه .اقلا از امکاناتی که داری الان استفاده کن سعی کن روی مستقل شدنت تمرکز کنی . اگر میتونی کاری پیدا کن . مهارتی یاد بگیر . بعد اگر به ثبات مالی رسیدی به طلاق فکر کن . اگر اینو هم نداری دیگه شرایطت واقعا بین بد و بدتره . بمونی بهتر از طلاقه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سو تفاهم نشه ولی زنگ بزن کمپ بیاد ببرتش وقتی که خارج شد ترک کرد باهاش بمون ولی اگر ترک نکرد طلاق بگیر من خودم وکیل هستم و میدونم اگه شوهرت معتاد باشه میتونی حضانت بچه ها رو بگیری و طلاق بگیری 

کلا ازدواج با مرد زن طلاق داده اشتباهه. چون اکثر زنا برای حفظ زندگی میجنگن مخصوصا بچه داشتن ببین دیگ ...

والا این اگه خوب بود که قبلی این همه پولو ول نمیکرد بچشو برداره فرار کنه بره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

چرا انقدر خانوما دخترا خودشون رو کم میبینن من نمیگم ادم جدا شده حق زندگی نداره اما نه با شما !!!!اونم با بچه 

مرده خوب رو که ما زنا ول نمیکنیم روزیه یکی دیگه بشه 

احتمالا زن اولشم سر همینا جدا شده 

الان دیگه ازدواج کردی به هیچ عنوام حتی ده سالم گذشت بچه دار نشو و سعی کن این بدیاش رو بپذیری و با خوبیاش زندگی کنی 

اولین راحت جدایی نباشه

من شوهر خودم پول داره و دارم جدا میشم  به نظرت با اون مالو منال که با صرفه جویی های خودم جمع شده دیوونم رهاش کنم برم بدمش یه زنه دیگه؟؟؟ببین چی بوده که بعد سیزده سال دارم میرم 

توکشور مردسالاری مثل ایران که بیشترزنا حاضرن هرخفتی بکشن اما طلاق نگیرن بیشتر مردهای طلاقی حقیقتا ...

من فقط گفتم خونه پدرم سختی زیاد کشیدم بزار حداقل راحت زندگی کنم ...جوون نخواستم خوشگل خوش هیکل نخواستم ولی یکی ک عاقل باشه دسش ب دهنش برسه خواستم ک اونم گه ترین از اب دراومد‌. ی عمر از اعتیاد پدرم ضربه خوردم و واقعا بیزار بودم حتی ب شوهزم روز اول  گفتم خط قرمز من این موضوعه و نمیتونم تحمل کنم ... ولی انقد بیشرف بود با اینکه میدونست چ گهیه  اومد منو بدبخت کرد

عزیزم رک بخوام بگم بستر خانوادگی خودت خیلی جالب نبوده که سبب این اشتباه شده و الان اگر بخوای طلاق ب ...

این دوستمون درست میگه با شرایطته الان اگه جدا شی بری تو اون خانواده از کجا معلوم به یکی بدتر از این شوهرت ندن 

کمپ نمیره چون خودشو معتاد نمیدونه

نه دیگه لجبازی کنه نمیشه  کشیده باید پای لرزش بمونه اگه نره عوارض شیشه زیاده مگر سریع بزاره زمین. خودشم دیونه میشه با شیشه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

این دوستمون درست میگه با شرایطته الان اگه جدا شی بری تو اون خانواده از کجا معلوم به یکی بدتر از این ...

ممکنه ‌.چون بابام براش اصلا چیز خاصی نیس ک این شیشه میزنه .. بهش میگم میگه همه میزنن

نه دیگه لجبازی کنه نمیشه کشیده باید پای لرزش بمونه اگه نره عوارض شیشه زیاده مگر سریع بزاره زمین. خو ...

واقعا ب جایی رسیدم میخوام سر ب تنش نباشه ...خستم کرده... زورم میگیره با همه گه کاریاش ساختم الان بیام با اینم بسازه چادر بزنم در این کمپ ها .. هم از بابام هم از شوهرم بیزارم .. از بوی سیگار متنفرم میام خونه بابام اون تو حلقم میکنه میرم خونه شوهرم اون رو سرم روشن میکنه مردای زندگی من یکی از یکی اشغال ترن

ممکنه ‌.چون بابام براش اصلا چیز خاصی نیس ک این شیشه میزنه .. بهش میگم میگه همه میزنن

پس فعلا بزن تو خطه درامد داشتن و پیشرفت بی گدار به آب نزن اگه هم روزی مجبور شی بری باید قوی بری چون یه خانوم نیازمند مالی میره خونه باباش که خونه پدرت اونجوره از نظر فکری و روحی و هم قوی نباشی و تفکر مثل قبل باشه پولم داشته باشی و مستقل باشی باز میری سمت مرد اشتباه پس رو عزت نفست و درامدت فعلا کار کن