2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مراکز نازایی هم با توجه به مشکلت 

ازمایش های لازم را میگیرن و بعد بهترین روش درمانی را بهت پیشنهاد میکنن 

اما اگر هنوز اقدامی نکردی و نمیدونی نمشکل داری و یا نه 

بنظرم رفتن به متخصص زنان راحت تره و زودتر نوبت گیرت میاد

من دو ماه رفتم هیچی صدتا ازمایش از خودت و همسرت میگیرن بعدش دیگه ادامه ندادم 😐خود درمانی کردم مشکلت چیه عزیزم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

متخصص زنان دارن اول ویزیت میشی اگه خواستی اقدام طبیعی داشته باشی دارو میده بهت

اگه خواستی ای یو ای یا ای وی اف کنی هم روش درمانش فرق داره اونم اول دارو میده بعد انجام میده ولی روش اقدام طبیعی با ای وی اف تفاوت داره

من مرکز ناباروری میرم برا اقدام طبیعی

من دو ماه رفتم هیچی صدتا ازمایش از خودت و همسرت میگیرن بعدش دیگه ادامه ندادم 😐خود درمانی کردم مشکلت ...

نمیدونم مشکلم چبه بدجور  ناراحتم بعد ۸ ماه  بازم امروز پریود شدم باردار نمیشم

نمیدونم کجا برم جواب بگیرم از ی طرقم نمیخام کازم به ای وی اف بکشه

چیکار کردی باردار شدی؟

مراکز نازایی چند تا دکتر متخصص هستن که تخصصی کارشون مسایل مربوط به بچه آوردن حالا تعیین جنسیت، ناباروری مشکلات زنان و .... همشون هم بیرون مطب خصوصی دارن ی تحقیق کنید بهترینش رو انتخاب کنید برید مطبش اصفهان دکترهای خوبی داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
نمیدونم مشکلم چبه بدجور ناراحتم بعد ۸ ماه بازم امروز پریود شدم باردار نمیشمنمیدونم کجا برم جواب بگ ...

میدونم ۸ ماه برات اندازه ۸ سال گزشته عزیرم قشنگ درکت میکنم چقد سخته سنو بده اگه تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک هستی پیاز درمانی کن تو تایپک معجزه بارداری با جزییات نوشتم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

مراکز نازایی چند تا دکتر متخصص هستن که تخصصی کارشون مسایل مربوط به بچه آوردن حالا تعیین جنسیت، نابار ...

قیمت مراکز بیشتره یا  مطب دکترا؟ من نمیتونم بیام اصفهان 

نمیدونم مشکلم چبه بدجور ناراحتم بعد ۸ ماه بازم امروز پریود شدم باردار نمیشمنمیدونم کجا برم جواب بگ ...

اول متخصص زنان برو. تا قبل روز سوم پریودت برو چون شروع داروها از شب سوم پریودت هست. و سونو ها و...

چند وقته میری؟ چ روشی رو برات گفته؟ و مشکلتون چیه

تنبلی تخمدان دارم اقدام طبیعی ام فعلا دکتر زنان ملمولی میرفتم کارش خوب نبود رفتم مرکز ناباروری بعد ۵ماه اقدام

الان ازمایش خون و سونو گرافی و پاپ اسمیر برا خودم و ازمایش اسپرم برا شوهرم نوشته انجام دادم نشون دادم قراره برم دوباره جواب پاپ اسمیرو بدم که دارو هورمونی بده برای اقدام طبیعی