2777
2789
عنوان

خودتون رو معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 59 پست

من یه همسر متعهد و وفادار و یه مادر مهربان و یه دختر دلسوز برای پدر و مادرم  هستم.

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه یه دختر بداخلاق هستم مهربون نیستم همیشه جدی و سرد و خشکم تا حالا هیچ دوستی نداشتم صبح تا شب داخل ...

خوب این که نشون دهنده بد اخلاقی نیس شما درون گرایی و با هرکسی حال نمیکنی 

این دلیل بر بد بودنت نمیشه عزیزم سعی کن از زندگی خودت لذت ببری فیلم تماشا کن به بدنت برس به موهات کارایی کن که دوس داری مثل نقاشی درس خوندن..

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
ککنکوری نیستم pms هم نیستم دوره اش گذشته واقعیت های خودم رو گفتم

سال دهمی پس با جو مزخرف کنکور احاطه شدی 

هر بدی‌ای هم که گفتی ایرادهای ظاهری بود و چندتا سرکوفت که از بقیه شنیدی روی دلت مونده

خوب این که نشون دهنده بد اخلاقی نیس شما درون گرایی و با هرکسی حال نمیکنی این دلیل بر بد بودنت نمیشه ...

من حوصله این چیزا رو ندارم فقط دوست دارم بمیرم 

برنامه روزانه من 

صبح پا میشم میرم مدرسه میام خونه ناهار میخورم درس میخونم گوشی نگاه میکنم میخوابم 

هر چند روز یک بارم میرم حموم اونم به زور مامانم حوصله هیچی رو ندارم برنامه کل امسال من این بود کل روزای امسالم تا الان همینجوری بود تکراری و مزخرف و حال بهم زن

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

من حوصله این چیزا رو ندارم فقط دوست دارم بمیرم برنامه روزانه من صبح پا میشم میرم مدرسه میام خونه ناه ...

تقریبا ۹۰ درصد همینیم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
تقریبا ۹۰ درصد همینیم

پس خوبه طبیعیه آرزوی مرگ داشته باشم 

تو اطرافم هنوز آدمی مثل خودم ندیدم واسه همین تعجب کرده بودم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

پس خوبه طبیعیه آرزوی مرگ داشته باشم تو اطرافم هنوز آدمی مثل خودم ندیدم واسه همین تعجب کرده بودم

من اطرافم همه مثل شماان حتی خودم تا اینکه مدرسم تموم شد ۳ سال پیش بعدش رفتم دانشگاه و یکم با دوستام بیشتر تایم میگذرونم

تو یه دختر نوجوونی که وقت برای تغییر دادن ظاهر و شخصیت خودت داری 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

یک گروه خوب تو روبیکا داریم برا حال خوب همدیگر، راجع همه چیز باهم صحبت میکنیم راهکار میدیم، مشکلات درسی، همه چیزی ؛ براهم کار پیدا میکنیم دوست داشتید بیاید.ایدی مو میزارم روبیکا بهم پیام بدین تا لینک بدم بهتون 

@az09mzmzs

یه پسر کsخل که هم مدرسه میره هم باشگاه و هم کار میکنه. دو بار خودکشی کرده و متاسفانه هنوز مونده

نمیگی یه جاییت از کار میفته ، اون وقت پشیمونی چه سودی داره

ولی ایول به این همه تلاشت