2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد اعصابم خورد کرد

185 بازدید | 14 پست

طولانیه ولی ترو خدا بخونین زنگ زده میگه داداشت خیلی ازت ناراحته میگم چرا میگه داداشت میگه پدر زنم فوت کرد رویا خونمون نیومد عید شد خونمون نیومد به مامانم میگم بچه من ۵بار بیمارستان بستری شد داداش من کلن۲بارشو زنگ زد اونم به زور بابام زنگ زد من داداشم سالی به دوازده ماه نمیبینم نه خودش نه زنش یه زنگ به من نمیزنن بخدا من توفیق ندارم به من زنگ بزنن انشاءالله هرجا هستن خوش باشن مامانم طرف داری داداشم میکنه بنظرتون حق با منه یا داداشم بعد به مامانم میگم پدر زنه داداش فوت کرد من رفتم بهشت زهرا دیگه من کاری ندارم برم خونشون ولی اون خواهرشو فراموش کرده مگه پس اینا که میرن چطوری میرن میگم اونا خواهر برادر پشت هم هستن به مثل داداش من که انگار خواهر نداره شما بگین حق با کیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتی سرخاک به زنش تسلیت گفتی دیگه؟ مراسماشو شرکت کردی وقتی رابطتون سرده دیگه خونه رفتن نمیخاد

آره بخدا بغلش کردم براش گریه کردم به قرآن من زن داداشم و مثل خواهرم میدونم 

حق با شماست رویا جون ولی خوب جلو شوهرت این بحث ها رو پیش نکش ک نگه اینا باهم مشکل دارن ولی خوب شما ی بار بروخونه داداشت یا زنگ بزن احوالشو بپرس اگه دیدی اون جبر ان نکرد شمام کمتر حالشو بپرس ولی بپرس حالا کمترم هست عیب نداره رابطه تو با خواهربرادرت حفظ کن

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

به نظرم هر طور که بود بخاطر احترام عید رو میرفتید اما از من می شنوید توقعاتتون خودتون بهم بگید دنبال واسطه برای زدن حرف بهم نباشید اونطوری کدورت زیاد می شه باور کن خیلی از ناراحتی ها سوتفاهم هست وقتی رو در رو حرف بزنید سوتفاهم هم برطرف می شه