من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
رفتم بیمارستان اونجا یه ماما بود تو تریاژ مامایی ازش پرسیدم گفت هر خانومی که با لک بینی مراجعه کنه ب ...
ببین منم سر دوتا بارداریم هماتوم داشتم اولی سقط شد دومی جذب شد ،ولی این سری استراحت مطلق بودم واقعا هیچ کاری نمیکردم ،تو سعیتو بکن استراحت بکنی هر احتمالی هست ولی نا امید نباش ،خیلی ها با هماتوم و خون ریزی خیلی زیاد بچشون مونده ،حنی یکی لگن میزاشته زیرش نوار بهداشتی استفاده میکرده آنقدر اوضاع بیریخت بوده ولی بچشسالم به دنیا اومد
خودت دلیلشو میدونی که چرا اولی سقط شد و دومی موند برات خدا حفظش کنه؟
من اولی فعالیت زیادی داشتم نمیدونستم باردارم هر کار دلم میخواست میکردم خب دلیل اصلیش رعایت نکردن خودم بود ،دومی حواسم جمع بود به همه چی تند تند پیگیری کردم تا هماتوم گرفتم رخت خواب پهن کردم 😑 دکتر گفت این هماتوم بخاطر سقط قبلیته چون سه ماه نیم بعدش باردار شدم جای موردی نیست