2777
2789

می‌شه تاپیک قبلم رو ببینید و اگه به ازدواج ختم شده آیا همسرتون بهتون نگفته تو که قبل ازدواج با من بودی لابد با خیلیای دیگه هم بودی؟

پسرای الان کاری ب این کارا ندارن

هنوز ازدواج نکردیم ولی یه سال و خوردیه باهمیم، زیادم طولانی نیست

میدونه ک قبل اون با کسی نبودم چون خودم و خانوادمو کامل میشناسه دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خودم بهش گفتم قبل تو با خیلیا بودم ولی رابطه جنسی نداشتم . و خودشم گفت با ۳ تازن رابطه داشته ..... 

اما اون گزشتست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرای الان کاری ب این کارا ندارنهنوز ازدواج نکردیم ولی یه سال و خوردیه باهمیم، زیادم طولانی نیستمیدو ...

عالیه ممنونم از راهنماییتون

ما هم رابطمون جدیه ولی هنوز برخوردی با خانوادم نداشته

عالیه ممنونم از راهنماییتونما هم رابطمون جدیه ولی هنوز برخوردی با خانوادم نداشته

قربونت

برای ما اینطوری نیست

دوسه بار مامانمو دیده و باهم حرف زدن

مامانمم خیلی دوسش داره

اونم خیلی خودشیرینی میکنه پیش مامانم😂

حتی مامان اون دتر صدام میکنه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خودم بهش گفتم قبل تو با خیلیا بودم ولی رابطه جنسی نداشتم . و خودشم گفت با ۳ تازن رابطه داشته ..... ا ...

عزیزم ما بعد از یه سال و نیم دیگه داره سمت و سوی حرفامون به جاهایی می‌ره که قبلا نرفته

رابطه جدیدمون رو دوست ندارم

ولی می‌ترسم که قصدش از رابطه چیز دیگه ای باشه و ول کنه بره

خودمم اصلا نمی‌خوام قبل از این که حداقل به مرحله عقد برسیم کاری انجام بدیم

عزیزم ما بعد از یه سال و نیم دیگه داره سمت و سوی حرفامون به جاهایی می‌ره که قبلا نرفتهرابطه جدیدمون ...

ببین در هر شرایطی خودتو حفظ کن هم کلامی هم فیزیکی.... وا نده  اگر موندنی باشه میمونه اگرم دنبال سواستفادست میره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ببین در هر شرایطی خودتو حفظ کن هم کلامی هم فیزیکی.... وا نده اگر موندنی باشه میمونه اگرم دنبال سواس ...

خواهر من کلامی که وا دادم دیگه کامل

نخواستما ولی شد

حصوری حواسم و جمع می‌کنم🥲

خواهر من کلامی که وا دادم دیگه کاملنخواستما ولی شدحصوری حواسم و جمع می‌کنم🥲

کلامی هم توبه کن . خوددانی