آبجیم ۶ سالشه دیروز بابام بلخره بعد از ۱۰ روز نبودن برگشته خونه ( رفته بود سفر کاری)
بعد آبجیم پیش من میخوابه همین یه آبجی رو دارم داداش هم ندارم
چون کسالت داشت دیشب نصف شب منو بیدار گرد گفت منو ببر پیش مامانم اینا ....
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
ن بابا آخریه رو نباید بگه یوقت میبینی یکی تو فامیل مریض میشه اینم میره این قضیه رو میگه 😂😂استارتر ...
بره همه جآ رو پر کنهههه🤣🤣
اینی که گفتی خوبه همینو میگم
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
نه میگفت مامان و بابا لخت بودن بابا گرفته بودن از یقه مامان و ... دیگه من نزاشتم ادامش رو بگه حال خ ...
نباید حرفشو قطع میکردی تو اینجور مواقع باید بذاری کامل حرفشو بزنه و بعد بهش آرامش بدی ، وگرنه اگر اتاقی برا خودش بیفته نمیاد بهت بگه چون میدونه نمیذاری کامل حرفشو بزنه و سرزنشش میکنی
هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین 🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بنظرم چشم و گوشش از الان نباید باز بشه، اینارو بگه درگیر میشه
دقیقاااا من خودم کلاس نهم بودم فهمیدممم☹️
هر جی بیشتر میگی بیشتر میخندم باباتو با اون سبیلاش با تاپ زنونه تصور کردم😂
😂😂😂 من خودمون داشتم از خنده غش میکردم اصلاااا
به مامانت بگو که بچه دیده 😂 بگو ازین به بعد درو قفل کن ، چجوری درو قفل نمیکنن؟ خیلی ریسکه
بخدا درو همیشه قفل میکنن از بچگی به من هم میگن درو قفل کن حتماااا
حتی میگفت یه جا رفتنی حتما در زده وارد شینننن
نمیدونم اصلا دنیز یهووو چرا همچنین اتفاقی رو دیدههه چطور شدههه موندم
یه مشاور میشناسم خیلییی خوبه ولی آنلاین هست تازه مرکز رو انتقال دادن یه محله دیگه هنوز باز نکردن
زنگ بزنم خوبه؟