2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم هیزه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 137 پست

مثلا شوهر خر من موقع نامزدیمون دانشجو بود، بعد کلاس شنا داشت اشتباهی با استاد زن براش واحد داده بودن، اینم به یکی از همکلاسی خانومش پیام دادا بود شماره فلان استاد داری ، دختر پرسیده بود میخوای چیکار اینم گفته بود آخه شنای منو با اون  گذاشتن، دختره ام گفته بود عجبا چرا اخه،؟اینم گفته بود آخه دیگ با مردا حال نمیده😑😑😑😑البته من اینارو قایمکی خوندم ایکاش پدرشو درآورده بودم الان بعد ۴ سال هنوز فراموش نکردم ایکاش جدا شده بودم ،ظاهرشون خیلی حفظ میکنه ولی میدونم کرررم داره شدید یعنی نگاه میکنه تا ما تحت زنارو

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا شوهر خر من موقع نامزدیمون دانشجو بود، بعد کلاس شنا داشت اشتباهی با استاد زن براش واحد داده بودن ...

نظرتون چیه راجب این آدم

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

مث شوهرمنه منم بهش میگم توتادرون زناروهم تصورمیکنی من واقعاحس میکنم

انقدر سر این قضیه که یادم افتاد ناراحتیام یادم اومد تاپیک زدم راجبش🤣🤣

هعی شوهر تولااقل الان هیزنیس شوهرمن ک الانم هس😥

چرا نیس هست خودشو نشون نمیده

واقعاچقدربده این قضیه دلم میخادطلاق بگیرم ولی دوتابچه دارم اماتصمیم گرفتم برم یه هنری چیزی یادبگیرم ...

منم بچه دارم به خاطر بچم پای زندگیم وای میسم اما شوهرمو دوست ندارم

اره متقابلابایدباشه من خودم شوهرم پزشکهیکی ازپرستاراچنان لاسی میزدباورکن شوهرم کاری نداشتا اون لاس م ...

درسته بعضی مردا فکر میکنن زن دست و بالش بستس که بخاد مثه خودش با این و اون خوش و بش کنه یا جلب توجه کنه غافل از اینکه ما زنا اگه بخایم میتونیم بدتر از خودشون بشیم باید این مساله را حالیشون کرد که روشن شن 😁

الهی گاهی نگاهی 
درسته بعضی مردا فکر میکنن زن دست و بالش بستس که بخاد مثه خودش با این و اون خوش و بش کنه یا جلب توجه ...

زنافقط کافیه بخوان😂😂😂ریخته براشون ادم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

زنافقط کافیه بخوان😂😂😂ریخته براشون ادم

والا بهشون بگی همونوقت که تو میری دایرکت بقیه میگی سلام خوبی که کاسه لیسی کنی دایرکت ماهم خیلیا میان واسه احوالپرسی و کاسه لیسی منتها ما بلاک میکنیم چون گشنه نیستیم مثه تو 😌

الهی گاهی نگاهی 
والا بهشون بگی همونوقت که تو میری دایرکت بقیه میگی سلام خوبی که کاسه لیسی کنی دایرکت ماهم خیلیا میان ...

والاهمون مگه ادم بایدظرفشوبزاره هرکی خواست لیس بزنه سیرشه؟اینه فرق مابابعضیا

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤