2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارلیک ممکنه بهتر باشه  اگه به دنبال محیطی آرام و با فضای سبز بیشتری

از نزدیکی به تهران و دسترسی به امکانات شهری بهره‌مند می‌شی.

ترجیح میدی  در منطقه‌ای زندگی کنید که ممکن است کمتر شلوغ و پرجمعیت باشه

کمالشهر ممکنه بهتر باشه اگر:

به دنبال امکانات شهری بیشتر و توسعه‌یافته‌تر هستی

نیاز به دسترسی بهتر به مراکز آموزشی، درمانی و تفریحی داری.

از راه‌های ارتباطی خوب و دسترسی به سایر نقاط تهران بهره‌مند می‌شید

عزیزم بهتره نیازها و اولویت‌های خود را در نظر بگیری 

مارلیک ممکنه بهتر باشه اگه به دنبال محیطی آرام و با فضای سبز بیشتریاز نزدیکی به تهران و دسترسی به ا ...

درسته ک میگن مارلیک خیلی شلوغه و جای امنی نیست لات و لوت زیاد داره؟

شهرک ابریشم چجور جاییه؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
درسته ک میگن مارلیک خیلی شلوغه و جای امنی نیست لات و لوت زیاد داره؟شهرک ابریشم چجور جاییه؟

عزیزم 

مارلیک 

شلوغی و امنیت: مارلیک به دلیل نزدیکی به تهران و جمعیت بالا، ممکنه شلوغ باشه و از نظر برخی افراد امنیت کمتری داشته باشه. گزارش‌هایی مبنی بر حضور افراد ناآرام در این منطقه وجود داره

امکانات: امکانات و خدمات رفاهی متعددی داره، اما محیط شلوغ و پرجمعیت اون ممکنه برای افرادی که به دنبال آرامش هستن، مناسب نباشه

شهرک ابریشم:

آرامش و فضای سبز: این منطقه به دلیل فضای سبز و آرامش بیشتر، ممکنه برای افرادی که به دنبال محیطی آرام و دلنشین هستن، مناسب‌تر باشه.

امنیت: شهرک ابریشم نسبت به مارلیک ممکنه امنیت بیشتری داشته باشه و محیط زندگی مناسب‌تری را برای خانواده‌ها فراهم کنه

امکانات رفاهی: دارای امکانات رفاهی مختلفیه که می‌تواند زندگی روزمره رو آسون ترکنه 

در نهایت عزیزم ، انتخاب بین این دو منطقه به نیازها و ترجیحات شخصی خودتون  بستگی داره