2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم هیزه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 137 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من نمی گم درسته یا غلطه چون لین صرفا برداشت شماست 

ولی اینو مطمعنم که توی دو تا سطح متفاوت اید نه از لحاظ مالی نه 

از لحاظ فکری چون راحتی تو خیلی محدود تره در صورتی که لون اینطور فکر نمی کنه 

اگر نمی تونی با این موضوع کنار بیای جدا شو 

می گم کنار اومدن چون این رفتار قطعن عوض نمیشه جزیی از شخصیتش شده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب من نمی گم درسته یا غلطه چون لین صرفا برداشت شماست ولی اینو مطمعنم که توی دو تا سطح متفاوت اید نه ...

اصلارفتارادما تغیرنمیکنه اگرم بکنه مقطعیه وبرمیگرده ولی اینکه همسرشوبابقبه مقایسه میکنه قطفادرست نیس

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

هیزه 😑منم این مشکلودارم وداشتم واقعاواس همین قضیه شکست خوردم همین امروزم بحث همین هیزیش بود ب من میگ طلاق بگیربرو تامن ازدواج کنم انقدب من تهمت میزنه فک میکنه منم مث خودشم آشغال واقعاخسنم کاش خدااینوزودترازروزمین برداره واقعادعای همیشگیمه 😐همش چشش دنبال اینو اونه من میفهمم واقعا

جدا شو و به خودت رحم کن نزار 14 سال دیگه بشی من واسه من جانماز آب می‌کشید اینه وای به توبا دوستاش قط ...

کاش نسخه خودتون و جدایی رو فوری برای بقیه ننویسید‌.

برای یه رابطه حداقل باید یه زمانی بزاری مشاور بری تلاش کنی برای درست شدنش و در آخر اگه نشد به جدایی فکر کنی 

درسته شوهر شما بیماره و درمان نداره ؛ولی این کامل برای شوهر اسی ممکنه مشابه نباشه و درسته بشه

وگرنه که از دیدگاه شما پس تموم مردا یه مدلن

نمیدونم ..... اما من اعتقاد دارم مردا خوببب خوببشون،  یه کرمی درونش وول وول میکنه

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔