2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم هیزه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 137 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی آمیندعا کن بمیره خلاص بشمخدا میدونه چقدر ظلم بهم کردن و جز خدا کسی رو ندارم اینهمه تاوان میدن ب ...

اره میفهمم برای یه زن خیلی سختتره .. مطمئنم خلاص میشی عزیزم ادم سمی خودش خودشو از بین میبره یا روزگار بالاخره از مسیرت حذفش میکنه چون آدمه تو نیست توکل کن بخدا قوی بمون

☹️☹️اگه مجرد بود یه حرفی ولی متاهلن مثلا

چیکارش کنم تازه اعتماد بنفس هم داره یه شب شام بیرون بودیم چندتا دختر لاکچری دید گفت حیف که متاهلم گفتم عزیزم من بهت مجوز میدم تو برو ببین اونا جواب سلامت هم نمیدن کمتر از شاسی بلند سوار نمیشن بعد تو از قیافت داد میزنه سطحت در حد اینا نیست 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

ببین ادمی که متاهل میشه ازنظرمن شوخی کردن معنایی نداره😐

ولی زقادیم حساس نباش من شوهرم خیلی روم حساسه😐وبعضی وقتااذیت میشم حتی🤒😮‍💨

به اون درجه هم نرس تو چون این اصلاباهمکارای مرد توبیمارستان حرف عادیم میزنم یه تیکه بخندم زودچش غره میره بهم توبیمارستان😔😪

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤