2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت یا برادرت الان صاحبخونه هستین؟

به نظر من اگه از عدم وجود عواقب شراکت خانوادگی مطمئنی خونه بخر

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

معلومه خونه

فقط توی سند قید بشه کی چقدرسهم داره

دااشت مجرده یا متاهل؟

تا زمانی که مجرده خوبه مشکلی پیش نمیاد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

[QUOTE=366010684]مجردی؟من خونه خریدم داداشم نشست توش فقط باز سازی با هزینه خودش بود ۱۱ سال نشست آخر سر با جنگ در اومد ...[/Qخدا هدایتش کنه

ولی من وداداشم سابقه شراکت چهارده ساله داریم مشکل نداشتیم 

خونه داریم منظورتون از شرایط چیه این پول خودمه نمیدونم کدوم سود بیشتری داره

منظورم از شرایط همین خونه دار بودنو نبودنه

خب خونرو میتونی اجاره بدی ولی خب به مرور فرسوده میشه

ولی طلا فرسودگی نداره دیگه 

ما اردیبهشت امسال طلاهای مادرمو گرفتیم خونه خریدیم طلا کم مونده ۲برابر بشه خونه هیچ حرکتی هیچ حرکتیا ...

االهههی 

ان شا الله کارتون به بهترین نحو رو ریل بیفته