2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو مدرسه که نیستم ولی معلمش خیلی ازش راضیه امروز هم به عنوان دادن آموز خور و با انظباط بهش جایزه دادن 

ولی باشگاه که من خودم هستم میبینم که چبدر آروم و مودب هست گاهی خودم تعجب میکنم که اون همون بچست .به نظرتون علتش چیه ؟؟

تو خونه یه مشکلیه

من خودم باهاش خییییلی آروم برخورد میکنم همیشه با احترام باهاش حرف میزنم ولی گاهی در برابر پدرش عصبی میشم و نمیتونم خودمو کنترل کنم ولی خوب این بحث ها تو همه خونه ها هست 

خشم پنهان داره

یعنی از چی خشم داره 

من که نه میزنمش نه خیلی عصبی میشم همیشه با احترام باهاش برخورد میکنم ...تو خونه هم خوبه ها ولی گاهی که عصبی میشه حسابی از کوره در می‌ره جیغ و داد و فحش و به در و دیوار میزنه جوری که من میترسم 

دیگه مجبوری از متد دهه شصت و دهه های قبل استفاده کنی

نمی‌دونم به خدا منم موندم ولی با تنبیه بدنی کاملا مخالفم ..اما پسرم در حالت عادی زیاد اذیت نمیکنه تو خونه اما یه چیزی بر خلاف میلش بشه بیا و ببین 

منم دقیقا ب همین درد دچارم،اصلا هیشکی باور نمیکنه ک تو خونه چی ب روز من میاره

به خدا خودم تعجب میکنم میگم این بچه همونه که دو باشگاه آنقدر مودبه ..مربیش همیییشه ازش تعریف می‌کنه 

یه بار گفت تو خونه هم آنقدر آرومه ؟