2777
2789
واییییی نون بخر😂🙌

خووو اونهمه عشقم و دوستت دارم و ندیدی ،نون بخر و دیدی😂😂😂😂😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
گشنگهههه عررر پایدار باشید🤣

مرسیییی😂😂😘

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقدیم آخرین چت اینه

وایبه خوبی گرفتم ازتون.🥺🤣❤پایدار

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خووو اونهمه عشقم و دوستت دارم و ندیدی ،نون بخر و دیدی😂😂😂😂😂😂😂😂

اخه حاجی خیلی حال میده قشنگ نون بخرش نماده زنو شوهر بودنه وای خیلی خوشم اومد دمت گرم😂😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

مگ چن وقته همو ندیدید؟ 🥺اوقییی دلم اب شد براتون🤣🫶پایدار عزیزم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

مگ چن وقته همو ندیدید؟ 🥺اوقییی دلم اب شد براتون🤣🫶پایدار عزیزم

این مال قبله تو گوشیم داشتم فک کنم ۱ ماه بود ک همو ندیدیم یا کمتر

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

چت های ما غیر قابل پخشه 😂😂😂

اونجایی که قابل پخشه بزار حال کنیم یکم🤣🤣 

آبیای کمرنگ تویی؟وایی چقد قشنگ خیلی خوجیلین🤧🥺

مرسی عزیزم اره منم ابیا

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

این مال قبله تو گوشیم داشتم فک کنم ۱ ماه بود ک همو ندیدیم یا کمتر

اخییی. خوشبخت باشی عزیزم🥺❤

اخه حاجی خیلی حال میده قشنگ نون بخرش نماده زنو شوهر بودنه وای خیلی خوشم اومد دمت گرم😂😂

خب دیگه صبحونه باید بخوریم عشقم و عزیزم آیا نون میشد برامون؟😂😂😂😂😂😂اره نماد متاهل بودن همین لیست خریده 😂😂مرسیی عزیزمم