2777
2789
نه بابا من خودم اهل ازدواج نیستم خیلی ازدواج هم بکنم بیستو سه بیستو پنج اینا میکنم. نمیدونم. به حرفت ...

در خیلی موردا 

فکرشو‌بکن صاف تو چشات نگاه میکنه دروغ‌میگه‌بعد چارتا بوس بغلم میزاره تنگش 

فک میکنی با صادق ترین ادم رو کره زمین طرفی تا اینکه ی مدت میگذره دستش رو که‌میشه حالت از زندگیت بهم میخوره

روزای خوب توی راه😎✌🏻

شوهرته الان؟

بله

۱۲ ساله ازدواج کردیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده ، این قابل پخش ترین موردم بود😂😂😂

او لالا😂💔بسی زیبا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

در خیلی موردا فکرشو‌بکن صاف تو چشات نگاه میکنه دروغ‌میگه‌بعد چارتا بوس بغلم میزاره تنگش فک میکنی با ...

هوم. همین ازدواج بده. 🥺😂من کلا با تنهایی بیشتر حال میکنم. باید بزنم رو تنم یه عقاب همیشه تنهاس🤣🤣💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره دقیقا😂😂😂😂من رمز خواهرم یاد گرفته بودم شبا میخوندم غش میکردم از خنده

برا خودتم پیش میاد اونوقت خداهرت میخنده😃

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.