2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم

94 بازدید | 13 پست

یه ماهه بارداره بعد شوهرش گفته بچه رو نمیخام گذاشته رفته یه شهر دیگ ده روزه

سه تا بچه هم دارن

امروز زنگ زدم خاهرشوهرم بی حال بود گفتم چته گفت بگم میری ب شوهرت میگی گفتم نه ب جون بچم

گفت ک جریان از این قراره ک باردارم میخام سقط کنم کسی نمبدونه از این حریان حتی نمیدونن باردارم 

ب شوهرمم نگفتم سقط میکنم 

دلداریش دادم گفتم تا بچه کوچیکه سقط کن تا گناهش گردنت نیافته ( 15 سال ازم بزرگتره) 

گفت پولک کجاس برم سقط کنم

گفتم ب شوهرت بگو گفت نمیدونه حتی پول خوردو خوراک مون هم نمیده میگ پول ندارم و ب من چه

گفتم چقدر لازمه؟ 

گفت پنج تمن

گفتم بخ ا پیشت بودن بهت میدادم از پس اندازم 

گفتم ب شوهرم بگم گفت نههههههه نگو شوهرم بعدا پول داداش رو نمیده میدونم

گفتم فدای سرت

حالت خوب بشه فقط پولش مهم نیس

گفت نه اونم شک میکنه نمیشه

بعد گفت شماره فلان مامارو داری زنگش بزنم برای سقط گفت دارم گفت برام بفرس

براش فرستادم 

بعدش مشغول بود گفت آبجیم زنگ زده گفته سقط کن شوهرت مسئولیتشو گردن نمیگیره چرا میخایی ب دنیا بیاریش

بعد گفتم نمیدونم بهت بگم ب داداش بگی یکم پول برام بزنه یا نه 

گفت صبر کن بهت میگم عصر

الان سه تا سوال دارم 

یک اینکه زیادی خودشیرینی کردم؟  البته البته خودشیرینی نبود ته دل بود 

دوم اینکه شماره ماما رو بهش دادم منم شریکم تو کارش؟ 

سوم اینکه قبلش میگفت ب داداش نگو پول میخام بعد ک با خاهرش حرف زد گفت شاید بهت بگم ب داداش بگی برام بزنه ینی خاهرش بهش گفته ب شوهرم بگم؟ 

اون خاهرشم ده سال ازم بزرگتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار بدی نکردی 

اگر هم میتونی کمکش کنی توو این شرایط که خیلی خوبه 

بستگی به روابطتون و اون آدم داره 

من دوتا خواهر شوهر دارم، این شرایط اگر برای بزرگه بود بهش کمک میکردم (کمکی که بخواد نه اینکه به زور بگم سقط کن یا نگه دار) 

کوچیکه اگر توو این شرایط بود اهمیتی بهم نمی‌دادم 

من بودم هیچ دخالتی نمیکردمپس فردا خودش و شوهرش و مامانش یقه تو میگیرن که بچمونو نوه مونو تو کشتی از ...

کسی نمیدونه

من ک نگفت بیا ببرمت دکتر سقط کنی 

گفتم اگ پول لازم داری بگو اونم گفت نه

و فقط شماره ماما دادم بهش ک اونم ماما قبول نکرده بدون اجازه شوهرش

چیزای دیگ ینی چی؟ فقط شماره ماما رو بهش دادم

یعنی اگه گفت باهام بیا بچه هامو نگه دار اینجوری چیز هاکمک نکن 

بذار خانواده خودش کمکش کنن

ببخشید اینجوری میگم، یکم زیادی کنجکاوی کردی

برای چی انقد سوال پرسیدی که بگه بارداره می‌خواد سقط کنه، وقتی هیچکس توی خانواده ش نمیدونست، بهتر بود شما هم در جریان نباشی

کار بدی نکردی اگر هم میتونی کمکش کنی توو این شرایط که خیلی خوبه بستگی به روابطتون و اون آدم داره من ...

خودش کلیییییی گریه میکرد میگفت نمیخاممم منم دلم براش سوخت

نون شبش هم نداره 

دلم برای بچه تو راهی سوخت ک نیاد تو این فلاکت

یعنی اگه گفت باهام بیا بچه هامو نگه دار اینجوری چیز هاکمک نکن بذار خانواده خودش کمکش کننببخشید اینجو ...

نه بابا من دورم نگه نمیدارم

کنجکاوی نکردم خیلییییی با من درد و دل کرده قبلا

گفتم چته مگ دیگ خودش گفت

فقط میخاست قسم بخورم بعد بگه ک خیالش راحت شه

خودش کلیییییی گریه میکرد میگفت نمیخاممم منم دلم براش سوختنون شبش هم نداره دلم برای بچه تو راهی سوخت ...

ببین وقتی شوهرش با زنش اینطوری برخورد میکنه، انتظار داشته باش پس‌فردا بابت هر مسئله ای مربوط به بارداری الان پای سما رو بکشن وسط 

دیگه پیگیر نشو

حالش رو بپرس، اگر کمک خواست کمکش کن (کمکی که همسرت در جریان باشه) اما خودت رو درگیر نکن 

مثلا به هیچ عنوان باهاش نرو دکتر و... 

چون مشخصه منطقی رفتار نمیکنن، شوهری که زن باردارش رو ول کرده و گفته بچه نمیخوام برو هرکاری میخوایی بکن، عقل نداره دیگه 

بچه که از آسمون نیومده، حاصل لذت خود ایشون بوده که الان گردن نمیگیره... 

پس شما مسئول بی مسئولیتی لذت های دیگران نیستی

اگر آدم منطقی ای بود، بله کمک میکردی حتی خوشحال بودی از کمکتت، اما مشخصه به دردسر بعدش نمی ارزه