2777
2789
عنوان

عشق شوهرم به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تا یادم میاد شوهرم بابقیه شوخی میکرد من اولا چون بچه بودم نمیفهمیدم بعد همین شوخیا جلف بازی جلو زن ها باعث خیانت شد یادم میاد شوهرم منو واسطه برا چشم چرونیاش میکرد یکی از اقوامشون میخواست بره خونه مادرش شوهرش نمیامد ما سه تایی با ماشین رفتیم موقع برگشت تو راه مغازه ها وایمیساد شوهرم همش همراه این زنه راه میرفت میگف اگ پول نداری حساب کنم اخرشم منو اول رسوند خونه بعد اون دختره رو با مامان بزرگش که میشد عمه اش برد خونه عمه اش من حتی نفهمیدم بعدها عمه اش گفت ما اونشب همه رفتیم خونه ما اون دختره خونه خودشون نرفته بود وقتی گفت شوک شدم واقعا

تو گوشیش چیزی نگه نمیداره واقعا دارم تباه میشم یه ماه عروسی کردم با صدتا ارزو الان حس میکنم بدبخترین ...

خواهش میکنم اگ شرایطش داری جدا شو بچه دار نشو اینا احتمالا باهم بودن که اینجور باهم رفتار میکنن 

منم تا یادم میاد شوهرم بابقیه شوخی میکرد من اولا چون بچه بودم نمیفهمیدم بعد همین شوخیا جلف بازی جلو ...

اره سادگی خودت بود اما من متوجه میشم و الان نمیتونم کنار بیام واقعا 

خواهش میکنم اگ شرایطش داری جدا شو بچه دار نشو اینا احتمالا باهم بودن که اینجور باهم رفتار میکنن

منم این شکه ته دلمه همش حس میکنم شوهرم اول صب رفته خونش چون شوهرش نیست و بچه هاش مدرسن 

اره سادگی خودت بود اما من متوجه میشم و الان نمیتونم کنار بیام واقعا

اونموقع بچه بودم ۲۵ سالم بود سال ۹۵ اینا بود مثل الان اینجور خیانت ها نبود خیلی بهش اعتماد داشتم میدیدم باهمه شوخی میکنه فکر نمیکردم منظور داشته باشه البته نه شوخی بد 

بنی در این حد زیاده؟وایسا بیینم جرا پس برادر شوهرت متوجه رفتار شوهرت نیست ؟

شوهرش یه سر ماموریته الان یه ماهه نیستش .. همه هم متوجه نگاهاش میشن چون خواهر شوهرم خیلی جلو این جاریم میگ ب شوهرت بگو ببرتت بیرون بگو فلان فلان ... اینم حسودیش میشه