سلام دوستان این حرفا کاملا واقعیه و واقعا شماها جای خواهر من کمکم کنید
من ۲۱ سالمه تک فرزندم پدر مادرم هر دو شغلشون به طوری هست که ساعت های زیاد کار میکنن
وضع مالیمون عالیه یعنی در حد اینکه تو این سن ماشین و خونه دارم تو بهترین نقطه شهر ماشینم هم ماشین خوبیه
پدرم خودش فکر کنم چهار پنجتا خونه داشته باشه هم تو تهران داره هم تو شهرستان هم کنار دریا
من ادم درونگرایی هستم ولی روابط اجتماعی بدی ندارم ولی خب کلا یدونه رفیق بیشتر ندارم البته رفیق صمیمی
من در حال حاضر دانشجو هستم و سال اخر دانشگامه در مقطع لیسانس
به پول پدرم هیچوقت دل نبستم و خودم از کارگری بگیر تا بیزنس های بزرگ رو انجام دادم
الانم چون به خبر نگاری علاقه دارم داخل یک رسانه ایی مشغولم
پس انداز خودمو دارم طلا و ارز دیجیتال میخرم و میشه گفت تو این بازیا هم هستم
خلاصه به کمک پدرم ماشین خریدم خونه هم خریدم داخل بهترین نقطع شهر
ولی چون من تک فرزندم و درونگرام خیلی احساس میکنم تنهام دوست دارم زود ازدواج کنم ادم خیلی متعهدی هستم علاقه دارم بچه دار بشم روزی و خانواده دوستم
و خیلی هم ادمی هستم که محبت میکنه و خانم دوسته ولی الان دو سالی میشه که داریم میگردیم من و خانوادم و دوستان ولی متاسفانه همه میگن ما دخترمون سنش کمه یا دختر میگه من نمیتوام ازدواج کنم
احساس کمبود میکنم فکر میکنم یه چیزی کم دارم که قبول نمیکنن
میترسم تا اخر عمرم تنها بمونم پول و دارایی ارزششو نداره واقعا تنها باشی منم دوست دارم برم مسافرت برم سینما اما هیچکدومش تنهایی حال نمیده
با اینکه سنم کمه خیلی سعی کردم پخته باشم دوستام بزرگتر از من هستن و دنبال دختر بازی نرفتم
اهل مشروب و سیگار قلیونم نیستم کلا خانواده دوستم یا تنهام یا با خانواده شبیه هم سنو سالام نیستم همیشه انگار ازشون عاقل ترو بزرگتر بودم نمیدونم شاید به خاطر تک فرزندیه
اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم اگرم میخواستید شخصی صحبت کنید بگید ای دی تلگراممو بدم قصد مزاحمت به هیچ وج ندارم فقط کمک میخوام ممنونم عزیزید