2777
2789
عنوان

عشق شوهرم به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 62 پست
منم این شکه ته دلمه همش حس میکنم شوهرم اول صب رفته خونش چون شوهرش نیست و بچه هاش مدرسن

ببین تا گند کاراشون درنیامده وشوهر اون متوجه نشده ولش کن  این آدما مایه ی عذابن تا آخر عمرت باید تحملش کنی همش بشکنی سعی کن تصمیم درستو رو بگیری کسی که باناموس خودش رابطه داره باغریبه صدبرابر انجام میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه آدمای که به ناموس خودشون هم چشم دارن منم ۴سال سر این موضوع پیییبر شدم هیچ وقت نمیبخشمش الان هم تا جایی که میتونم ازش فاصله میگیرم بیشعور هنوز هم زن نگرفته 

تازه به مادرشوهر م  گفتم گفت  چه اشکالی داره؟مثل برادرته 😳 یا می‌گفت تو اشتباه میکنید اینطور نیست😨

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
الان چطور شد

چندین بار خیانت کرد با همکار بااین اون ولی من چون خانوادم پشتم نبود پولی نداشتم موندم  متاسفانه اشتباه کردم کسی راهنماییم نکرد همه میگفتن برو زندگی کن عب نداره موندم دوتا بچه کوچیک دارم ولی اصلا دیگ حسی بهش ندارم الانم بیشتر تایمش سرکاره اصلا نمیفهمم چیکار میکنه یه شب گوشیشو نصف شب برداشتم که چک کنم بلند شد خیلی کتکم زد دیگ به گوشیش دست نزدم چون آدم خیانتکار کم کم خبره میشه رمز می گذاره گوشیش یا بعضیاشون چند تاخط یا دوتا گوشی مختلف دارن  ان شالله بچه ام بزرگتر بشن مثلا راهنمایی دبیرستان برن قصد دارم جدا بشم تنها با بچه هام زندگی کنم

چیزی برا من ثابت نشده ایطو خانوادمم پشتم در نمیان

باید یواشکی گوشیشو چک کنی برو تو پیام های از سطل آشغال نگاه کن ببین پاک شدشو همراه من با ایرانسل من نصب کن رو گوشی خودت باخط اون فقط پیامکشو پاک کن رو گوشی اون چک کن ببین به اون زنگ میزنه یانه تو ماشینش دستگاه ضبط صدا بگذار من قصد دارم بخرم دستگاه ضبط صدا نمیدونم چنده 

برادر شوهرت بت چشم داره یعنی؟

بله عوضی بود و هست (خیلی از خدا کمک خواستم چون خانوادش قبول نمی‌کردندمخصوصا مادرشوهر و خواهرشوهرم) همسرم هم به خاطر کارش منو میزاشت پیش مادرشوهرم و دیر به دیر میومد که دیگه کارش درست شد و منو با خودش برد از دست این نکبته راحت شدم)  من تو حیاط خونه با مادرسوهرم بودم خیلی برام سخت بود خدا رو شکر از خونه جدا شدیم ولی هنوز هم میریم خونشون ی حوریه بدم میاد ازش 

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘