2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کاملا حق داری ، دوس داری زندگیت بهتربشه یانه ؟؟؟؟ 

اگه دوس داری ک خب بگو بهت پیشنهادهایی بدیم ولی اگه فعلا در قیدش نیستی ی چندروزی بیخیالش شو تا پریودشی بعدش تاپیک بزن و از بچها کمک بگیر ....

ولی یادت باشه ،مقصر صددرصد این ماجرا فقط همسرت نیست ،مطمئنن شماهم تا الان خطا زیاد کردی ک رابطه ب اینجا ختم شده پس سعی کن هرچه زودتر رابطتتون را از باتلاق نجات بدی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اون موقع حرفی حرکتی چیزی زدی که بدش بیاد؟؟

بهش گفتم برم عطر بی...نی بزنم ،اونم بارها گفته بدش میاد ،گفت فقط خودت مهمی ،برات مهم نیست که من بدم میاد ،همین ،منم گفتم داشتم شوخی میکردم و ...ولی دیگه ول نکرد و...شد اینی که گفتم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

٥سالشه ها از كجا بخرم سالي يك ماه بيشتر فقط بستري ميشه ايمنيش خيليييي ضعيفع

ب بچت ایمونس نده

بخور براش بذار

حموم میکتی تو حموم خشک کن لباس تنش کن

زمستون زیاد بیرون نبرش، میبری ماسک بزن براش

وای الان مغزم میترکه عجب آدم خررری من بودم همونجا میکوبیدم تو دهنش

بابا خانوما کم چرندیات بگید

مگ زن و شوهر فقط برای رابطه و لحظات خوشن 

اصل زن و شوهری به همراه بودن تویی لحظات سخت توی حال های بدت تویی ایناست ک باید خودشو نشون بده 

من ری...به اون شوهری ک بخواد برای رابطه خودشو بگیره خاک تو اون سر اون شوهری ک به خاطر رابطه بخاد بی محلی کنه مردک شهوتی خاک تو سر 

برگاااام باورم نمیشه یه سری از خانوما انقدر‌خود تحقیر باشن نکنه برای طبیعت بدن و پریود شدن هم باید چیز کلاس های آقایون تحمل کنیم 

مردک پرو فوش میده و تحقیر هم می‌کنه من بودم میگفتم صد سال سیاه نمیخام سمتم دیگه بیایی قورباغه متحرک

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
٥سالشه ها از كجا بخرم سالي يك ماه بيشتر فقط بستري ميشه ايمنيش خيليييي ضعيفع

دختر منم ۵ سالشه همیشه خدا مریضه یعنی یکی از دربیاد داخل یکم سرفه کنه زودم بره ها این سریع میگیره بعدم من میگیرم یعنی داغونم همیشه خدا درگیر گلودرد و تب و...بد غذا هم که چه عرض کنم برات+اجابت مزاجش همیشه یا یبوسته یهو ببخشید اسهالی میشه من موندم چیکار کنم دیگه🥲

دخترم همه ی زندگیمه 
عزیزم کاملا حق داری ، دوس داری زندگیت بهتربشه یانه ؟؟؟؟ اگه دوس داری ک خب بگو بهت پیشنهادهایی بدیم و ...

خواهر. خیلی خستم اشک چشمام از دیشب خشک شده بود الان دوباره سرازیر شد .خیلی عذابم داده دیگه دلم به چی خوش باشه ،کلا ناامیدم از همه چی ،فقط مرگ میخام .

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بهش گفتم برم عطر بی...نی بزنم ،اونم بارها گفته بدش میاد ،گفت فقط خودت مهمی ،برات مهم نیست که من بدم ...

عین بچه ها میمونه اون موقع که دیگه همه رام زن هستن این چرا اینجوری کرده ولش کن یه چندروز قیافه بگیر خودش میاد منت کشی 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

ب بچت ایمونس ندهبخور براش بذارحموم میکتی تو حموم خشک کن لباس تنش کنزمستون زیاد بیرون نبرش، میبری ماس ...

دادم اتفاقا اما واقعا هيچ تاثيري نداشت براش 

اصلا بيرونش نميبرم 

اسم داره البته بخاطر بيماري هاي دوسال اخيرش گرفته دكتر گفت و مرتب بخور سرد شبا روشنه 

بيرون نميبرمش مگه مدرسه كه همون كار خودشو ميكنه 

ماسكم ميزنه البته معلمش ميگه موقع صبحانه مجبوره در بياره حالا نميخوره ها ولي خب بيرون مياره و بقيه تايم مدرسه زده 

اين بچه عجيبه اصلا ازمايش كامل هم داده 

هر دكتري گفتن بردمش سه چهار بار ويزيتش كردن 

داروهاي هيچ كدومم فايده نداره

وای الان مغزم میترکه عجب آدم خررری من بودم همونجا میکوبیدم تو دهنشبابا خانوما کم چرندیات بگیدمگ زن و ...

خوبه خودش میبینه چقد حالم بده ،هم افسردگی دارم هم مشکلات جسمی دیگه .

بچه بیش فعالی که شب و روز دارم براش درس میگم.

اخلاق گند خودش و خانوادشو تحمل میکنم.

بده و لی میگم من ۱۴ساله با وجود شوهر خود..‌‌ی میکنم .میدونمم گناه ،اهل نماز و..‌‌‌‌‌‌‌هستم .دو ماه یه بار بهم فشار بیاد یا خودم یا اکثر اوقات تو خواب ار..ا میشم.😔دیگه چی بگم

عین بچه ها میمونه اون موقع که دیگه همه رام زن هستن این چرا اینجوری کرده ولش کن یه چندروز قیافه بگیر ...

اصلا وقتی لج کنه هیچی آرومش نمیکنه.دیشب گفت شبا از خواب از شدت فشار بیدار میشم ولی میترسم بیدارت کنم ،من زن ندارم که نیازمو برطرف کنه

وای الان مغزم میترکه عجب آدم خررری من بودم همونجا میکوبیدم تو دهنشبابا خانوما کم چرندیات بگیدمگ زن و ...

دقیقا

موافقم ی حرکتایی میزنن ک زن سرد میشه

ولی چ میشه کرد خرررن دیگه

وقتی میخوای زندگی کنی و بچه داری مجبوری

طرف مقابل ک همونه ، فقط میتونی رو خودت کار کنی

ی مدت سرسنگین باش

بعدم ویتامین D حتما بخور

من زمینه افسردگی دارم ، از وقتی میخورم چند سالیه کمتر افسرده میشم

منیزیم شبها بخور

امگا ۳ و ویتامین ای یه روز درمیون بخور

مولتی ویتامین بخور 

ب خودت برس