2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 126 پست
بخدا گیر افتادم ،میگه فقط میخوری و میخوابی .من افسردم ،حس جنسیم تقریبا صفره ،بیماری جسمی هم دارم .ال ...

برو دکتر  

یکم خرج خودت کن. حتما صب تا شب تو خونه نشستی بی هدف  

ی دکتر زنان برو ۴تا دارو بگیر. ب خودت برس  

نرسی ب شوهرت میقاپن اش این دختر های گرگ 

فشار رو ما خانما زياده خود من ديشب ١/٥خوابيدم از ٦هم بيدارم بماند كه نوزاد دارم و وسط شبم بيدار شدم ...

هی میگه خدا ازت راضی نباشه من راضی نیستم ،گاهی اوقات میگه برم گناه کنم گردن توهست.تو اینستا کلی فیلم وعکس میبینه میاد سر من بدبخت توقع داره.منی که نه غذای حسابی دارم ،نه روحیه دارم نه امیدی.از شش صبح بیدارم تا ۱۲شب با وجود تموم گرفتاریام .منی که تو نت دارم دنبال روش خودکشی بدون درد میگردم و فقط بخاطر مادرم و بچم زندم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دليل بيماريشونو من ميدونم خستگي همراه نداشتن اينكه تو شبانه روز نه تو هفته ٢ساعت برا خودش نميتونه با ...

خب به هر حال باید درمان بشه برا همین میگم حتما روانپزشک یا روانشناس بره و برا مریضی جسمی بره پیش دکتر 

باید خودش دلش به حال خودش بسوزه 😥

اینطوری هم خودش ضعیف و پیر میشه هم زندگی زناشویی نابود میشه 

٥سالشه ها از كجا بخرم سالي يك ماه بيشتر فقط بستري ميشه ايمنيش خيليييي ضعيفع

نوزادنه ماه به بالامیتونه استفاده کنه سویق کودک بخر از عطاری یاداروخونه گیاهی معتبر.یه شکر قهوه ای هم دیدم نوشته بودسیستم ایمنی رو بالامیبره .سبوس برنج هم خوبه بریزی توغذاهاش 

یچیزی بگم....

بنظرم خستگی یا پسر شیطون داشتن یا .... هیچکدوم دلیل نزدیک نشدنت ب همسرت نیست...

اخلاق تند و خودخواهانه اونو ک با عث شده ازش دور بشی.

فاصله بگیری و کنارش لذت نبری...یا اینکه همش ازش فرار کنی

همین حرفها و بحثها و خودخواهی ها و تحقیر کردنها و متلک گفتنها...رو هم تلنبار میشه تو دل ادم.انگاری ک دیگه هیچ کششی نداری بری سمتش...

خودت باهاش اروم اروم حرف بزن.از خودت خواسته هات و اینکه با این تحقیر کردنهاش چقدر ازش دور میشی بگو ک مقصر اصلی اخلاقشه نه خستگی نه بچه یا....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هی میگه خدا ازت راضی نباشه من راضی نیستم ،گاهی اوقات میگه برم گناه کنم گردن توهست.تو اینستا کلی فیلم ...

دركت ميكنم زياد خيلييي زياد 

همسر منم بدخلق و عصبيه 

يه چي ميگم يه چي ميشنوي 

حق منو تو زندگي زياد خورده 

منم خستم خيلييي خسته 

برو دکتر یکم خرج خودت کن. حتما صب تا شب تو خونه نشستی بی هدف ی دکتر زنان برو ۴تا دارو بگیر. ب خودت ...

باور میکنی اونقد سردم و ازش بدم میاد دوس دارم بره صیغه کنه و فقط دور من نیاد؟؟تا این حدم،آرزومه بره خیانت بکنه فقط یه اتاق واسه منو بچم کافیه با همین خوراک مختصر.

کااااااش شوهرم خیانت بکنه تا من راحت باشم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

فکر کرده هروقت خودت نیاز داری میری سراغش و نیاز اون برات مهم نیست 

امروز ی غذای خوب بپز یکم ب خودت برس ب زندگی و شوهرت برس عزیژم اون الان ازت ناراحته نمیتونم دروغ بگم اگه من جاش بودم ناراحت میشدم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
دركت ميكنم زياد خيلييي زياد همسر منم بدخلق و عصبيه يه چي ميگم يه چي ميشنوي حق منو تو زندگي زياد خورد ...

منم دیگه بریدم تاپیکای آخرمو بخونی میبینی چقد خستم.دنبال این بودم ببینم سرما بخورم و دارو نخورم میتونه عفونت وارد خونم بشه که راحت بشم و بمیرم 

که متاسفانه خوب شدم بدون دارو

کااااش ناتوان بود ،هر لحظه از شبانه روز که بگی میخاد ،اصلا هم خسته نبست.حتی تو اوج خستگی و کار زیادم ...

اون موقع حرفی حرکتی چیزی زدی که بدش بیاد؟؟

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)M❤

فکر کرده هروقت خودت نیاز داری میری سراغش و نیاز اون برات مهم نیست امروز ی غذای خوب بپز یکم ب خودت بر ...

گوه هم جلوش نمیزارم اگه براش مهم بودم دیشب خارم نمیکرد،بمیرم واسه دل خودم 🥺😭

وقتی نفسم بالا نمیومد اگه دوسم داشت نمیذاشت از گریه بیهوش بشم ،نمیزاشت با اون حالم بخوابم 

خودشم گفت از سگم کتری