2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3637 بازدید | 126 پست
میدونی مشگل زندگی هاچیه این ک مردنمیتونه گوش بده ب زنش گوش نمیده ببینه چی میگع ی زن غرمیزنه ک تخلیه ...

خب این نشون میده زنهای ماهم سیاست ندارن ،باید حرفشون را ارومتر و با چهارتا عزیزم و قربون بگن چندبار تاکید کنن قصدشون غر زدن نیست و این حرفهای دلشونه ....ادمها حرفای هم را نمیفهمن ، ادمها فقط مشکلات خودشون به نظرشون خیلی مشکله، ادمها حواسشون نیس ک گاهی باید خودشون را جای طرف مقابل بذارن و بعد واکنش نشون بدن ، ادمها سرتاپا ایرادن ولی از هم بهونه میگیرن، کسی نبوده به ما یاد بده در اولین گام زندگی باید خودت را بشناسی ،بعد اولویتت را بذاری همسرت و بعد بچهات و بعد خانوادت ....، ما زنها فکرمیکنیم حق باماست و اقایون هم فکر میکنن حق با اونهاست ، این شده که زندگی هامون همه سرد و بی روحه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اهل نماز اول وقتم ولی ببین این یه هفته چقد حالم بد بود که نمازمم نمیخوندم،اونوقت آقا توقع رابطه داره

ان شاء الله حالت خوب باشه هميشه ولي نمازا رو من به اين نتيجه رسيدم كه نبايد ترك شه چون واقعا كار راه اندازه و ان شاء الله خوشبخت باشي هميشه عزيزم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزدلم .خیلی تحملم زیاده که ۱۴ساله تو این زندگی میسوزم تا بسازم ولی خب ارزشش رو داره که پیش ...

این زندگی توئه خودتو ضعیف نشون نده تو الگوی پسرتی، تو باید اول شاد باشی ک اون خانواده اون بچه شاد باشه