2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4221 بازدید | 180 پست
ببین با محل تدادن درست نمیشه مثلا شوهرم میگه برو همض کن منم میگم چه ایرادی داره ولم کن بعد شوهرم سکو ...

بگو ابروتونو یکی دیگه برده برید جلو اونو بگیرید

ننش غلط میکنه بره دخترِ خودشو درست کنه.چجوری تحمل میکنی این همه تضاد رو؟

من خاهرشوهرم جلو مهمونو همه بلیز شلوار میپوشه ولی من خودم دوس ندارم اونجوری و همیشه شومیز زیرِ باسن یا بالا زانو میپوشم چون راحت ترم،ولی اگر بخوام بپوشم و کسی چیزی بگه قطعِ به یقین با احترام بدون دعوا میگم فلانی هم اینجوری میپوشه چرا به اون هیچی نمیگین.چون اون از خانواده خودشونه بلد نبودن تربیتش کنن اونوقت منو بخان تربیت کنن اصلا تو کتم نمیره و کاره خودمو میکنم.

خدای مهربونم سیپورت
قربونت عزیزم حالا میفرستم نمی‌دونم سلیقه هامون با هم چجوری باشهولی این مدلا خوبن این سبک خب ولی ی کم ...

اره اولیه قشنگ بود دومیه هم بنظرم اگ با شلوارش همرنگ باشه بهتره ن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا اصلا منو ازاد هم بذارن مثل خواهرش نمی پوشم جوری شلوار تنگ می پوشه کل برامدگی جلو و عقب معل ...

هیشکی به اون چشم غره نمیره؟؟؟ یا براشون دیگه عادی شده؟

چن سالشه سلیطه؟

خدای مهربونم سیپورت
من بیرون خوبم پالتو م یکم روی زانو هست بافت خوشکل می پوشم یا بارانی ولی اونجا عین اون زینت ستایش نیش ...

به شوهرت بگو ینی مردای خانوادتون انقد نادرست و چشم هیزن میخوان از زیرِ شومیز منو نگا کنن؟اونوقت ناف و سینه های خاهرِ تورو ول میکنن؟بگو اول اونو نگاه میکنن دیگه‌چیزی به ما نمیرسه

خدای مهربونم سیپورت

اسی خودت بلد نیستی تیپ بزنی بجای اینکه با مانتو بگردی شومیزای خوشگل بخر با دامن بپوش بافت های آستین دار بپوش از این چیزا ،، اما اگر برادر شوهر تو خونه نداریم پدر شوهر ک محرم هست نیازی نیست حجاب بگیری 

اسی خودت بلد نیستی تیپ بزنی بجای اینکه با مانتو بگردی شومیزای خوشگل بخر با دامن بپوش بافت های آستین ...

عزیزم من بلدم ولی زیر همون دامن باید جوراب شلواری پوشید یا خود شومیز بلند میگن وای خم شدی فلان شدی 

اینا رو من هزار بار گفتم که پدرشوهر محرم ابدی ه ولی گوش شنوا نیست 

چطورمذهبین بازدخترشون بیرون بدون شال و روسری و...میگرده؟

یافقط روی شماکه عروسشونی حساسن؟😅

من الان طرف شوهرم هرجوربگردم کارندارن ولی طرف خودم اگه بدون چادربگردم جررررم میدن چون بشدت مذهبین...الان دخترم ۱۲.۱۳هس بچه م از بچگی چادری بوده..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
مذهبی نیستن پهن تو مغزشوته دلشون کثیفه پدر شوهر محرمه

اخه اگر دخترِ خودشونم باحجاب بود ادم زورش نمیومد

دخترِ خودشون‌آزادو رها این بدبخت زندونی

این همه تضاد هر کسی باشه دادِش درمیاد.

منم خودم بخوام لباس راحت بپوشم نذارن میگم چطوره خواهرِ خودتون ازاده من نه؟

برید اول اونو درست کنید،درست شد منم میشم بابِ میلتون

خدای مهربونم سیپورت
اخه اگر دخترِ خودشونم باحجاب بود ادم زورش نمیومددخترِ خودشون‌آزادو رها این بدبخت زندونیاین همه تضاد ...

اره دختره شب نمیاد خونه می ره شمال با دویت پسرش بعد الکی میگن رفته خونه دوست دخترش درس بخونه الان پنج ساله کارشناسی رو تموم نکرده 

اتفاقا به شوهرم گفتم گفته که تو زن منی و من حساسم

خب شوهرتو کاری نداریم‌میگیم زنشی ولی مادرشوهرت چی؟برا چی چشمو اَبرو نازک میکنه؟بره جلو دخترشو بگیره.

نذار حداقل اون یکی برات ادا بیاد

خدای مهربونم سیپورت