2777
2789
من پیش فوق تخصص مجاری ادرای میبرماتفاقا بی حسی خیلی کم خیلی کم باید بزنندلیلشم توضیح داد خاطرم نیست

ان شاالله اذیتت نکنه و بسلامت ختنه ش کنن،خیلی سخته دل ندارم برم داخل ولی من و شوهرم تنهاییم شهر غریب

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سی و چهار روزست

الهی بگردمش

کار خیلی خوبی میکنید راحتتر ختنه میشه و زودتر هم خوب میشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

منم پسرمو دوماهگی بردم ختنه کرد

هرچی کوچولو باشن کمتر اذیت میشن؛ ولی خوب شب اولش سخته

قبل از ختنه بهش استامینوفن بده بی حسی که زد اگه با شیشه بهش شیر یا آب جوش نبات بده

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

دکتر ملاییان اورولوژ کودکان که خیلی هم معروفه میگه من به ختنه اعتقاد ندارم و کلا ختنه نکنید اگرم اصرار دارید بذارید ۹ماهگی ببعد

الان پسرم ۹ماهشه ازشماها کسی تصمیم گرفته که ختنه نکنه؟

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنمدکتر ملاییان اورولوژ کودکان که خیلی هم معروفه میگه من به ختنه اعتقاد ن ...

منم دکتر اوروژیلیست میبرم برا ختنه

من همسرم و خواهر شوهرم هر دو‌ پزشکن و اصرار به ختنه دارن اصلا هم مذهبی نیستیم

در کل اگر تصمیم گرفتی ختنه نکنی خودتو اذیت نکن

ولی اگر میخوای بکنی خیلی سخت میشه هرچی بزرگتر میشه 

من به این قضیه فکر میکنم دلم خون میشه. تحمل ندارم من که پسردار بشم ختنه نمیکنم خودش بزرگ بشه هر کار ...

وا، اینکه بدتره،بزرگ بشه بیشتراذیت میشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود