2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 180 پست
والا چه رویی دارن انگلا بگو گورتونو گم‌کنین جلو خواهر و دخترِ بدحجابتونو بگیرین اگه بلدیناخه تو که ن ...

اره واقعا اصلا منو ازاد هم بذارن مثل خواهرش نمی پوشم جوری شلوار تنگ می پوشه کل برامدگی جلو و عقب معلومه بعد هی رژه میره 

شوهر خواهرش هم یه چشم هم قرض می کنه نگاه ش می منه 

چجوری نمیتونن جلوشو بگیرن اخه؟چجوری اینو تربیت کردن؟شاید دوستای ناباب داشته وگرنه توی این خانواده ای ...

اره تا دبیرستان خوب بود بعد زد جاده خاکی با یکی از جاری ها هم صمیمی ه اونم بیرون افتضاح می گرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بافت گشاد هم دارم پوشیدم هی چشم کج لب کج می کنند زشته از اقا فلانی از داداش ها بابا زشتت که زشته دخت ...

مدیونی این سری هر کی بهت چشم غره رفت بهش بگو تا وقتی مثلا مهسا هست کسی به من نگاه نمیکنه.ماشالا چشمِ همه روی اونه هیشکی حواسش به من نیست

خدای مهربونم سیپورت
اره قشنگ می رینه رو اعصابم هی اونجا چشم و اخم که برو عوض کن

محلش نذار 

چند وقت محلش نده عادت می‌کنه کم‌کم همون‌طور که خواهر شوهرت عادتشون داده با کراپ برگرده شما هم عادتشون بده که طوری که دوست داری بگزدی 

شلوارکه نه خانواده همسرت بسیار خشک مذهبی انداز جوراب شلواری های ضخیم استفاده کن فرقی با شلوار ندارنا ...

می خوام از شلوار بگ و شومیز بلند که تا وسط زانو هست استفاده کنم ولی می دونم اونم گیر میدن 

محلش نذار چند وقت محلش نده عادت می‌کنه کم‌کم همون‌طور که خواهر شوهرت عادتشون داده با کراپ برگرده شما ...

ببین با محل تدادن درست نمیشه مثلا شوهرم میگه برو همض کن منم میگم چه ایرادی داره ولم کن 

بعد شوهرم سکوت می کنه دوباره نه نه ش دهنشو کج می منه اینم هی میگه ابرومونو بردی برو عوض کن داد میزنه انکار لخت رفتم اونجا 

اره تا دبیرستان خوب بود بعد زد جاده خاکی با یکی از جاری ها هم صمیمی ه اونم بیرون افتضاح می گرده

تو نمیخواد که مثِ اونا شی،منم اون مدلی که خواهر شوهرت میگرده خوشم نمیاد ولی بذارن حداقل مرتب باشی

خدای مهربونم سیپورت
تو نمیخواد که مثِ اونا شی،منم اون مدلی که خواهر شوهرت میگرده خوشم نمیاد ولی بذارن حداقل مرتب باشی

من بیرون خوبم پالتو م یکم روی زانو هست بافت خوشکل می پوشم یا بارانی ولی اونجا عین اون زینت ستایش نیشم

ببین با محل تدادن درست نمیشه مثلا شوهرم میگه برو همض کن منم میگم چه ایرادی داره ولم کن بعد شوهرم سکو ...

ببین گلم نمی‌دونم چند وقته ازدواج کردی و شرایطت چطوریه ولی خود من بنا به شخصیت خودم و زندگیم کلا زیر بار حرف زور نمیرم 

مثلا اگه بخوام فلان لباس رو بپوشم قطعا میپوشم البته من از این مدل مشکلات ندارم و مثال زدم یا مثلا بخوام کاریو انجام بدم حتما انجام میدم 

حالا همسرم میخواد ناراحت بشه میخواد چشم غزه بره میخواد داد بزنه و ... برام مهم نیست اصلا 

کار خودمو میکنم و بعد یه مدت برای طرف عادی میشه

احساس میکنم سلیقت خوبه تو جمع ی خانواده ای ک پسر مجرد سن بالا ۲ ۳ تا دارن زیاد باهم صمیمی نیستیم ولی ...

قربونت عزیزم 

حالا میفرستم نمی‌دونم سلیقه هامون با هم چجوری باشه

ولی این مدلا خوبن 

این سبک خب ولی ی کم تغییر می‌خوان😆مثلا ی کم بلند تر ،شال بلند ک بیاد تا پایین جلو رو کاملا بپوشونه 

می خوام از شلوار بگ و شومیز بلند که تا وسط زانو هست استفاده کنم ولی می دونم اونم گیر میدن

من هیچ وقت اینطوری کسی رو راهنمایی نمیکنم ولی چون خانواده همسرت بسیار سختگیرن وبرای چیزهای الکی سخت میگیرن 

میگم عقب نشینی نکن دو دفعه همسرت ناراحت میشه کم کم عادت میکنه 

یه سری هم به مغازه های که پوشاک حجابی میفروشن بزن چیزهای خوبی پیدا میکنی