2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 180 پست

پدر شوهرت که بهت محرمه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونجا با چی بگردم با مانتو ببرم عوض کنم ؟

بله 

مانتو هست ، شومیز دامن های پوشیده‌ی خوشگل هست میتونی ببری بپوشی یا حتی شلوار بخری بزاری بمونه گوشه‌ی کشوشون اگه زیاد میرید اونجا

نه من نکفتم با حجاب بدتیپ میشه من گفتم اونجا چون مجبورم با مانتو بگردم بد تیپ دیده میشم

خب مانتو نپوش .شومیز بلند هم هست بگردی پیدا می کنی.از اون لباسا بخر بپوش.یا کت ودامن که بلند بپوش.

اونجا با چی بگردم با مانتو ببرم عوض کنم ؟

من خانواده همسرم مذهبی هستن و من دیدم این طوری نمیشه .فکر کردم دیدم بهترین راه حل پوشیدن کت و شلوار هست . 

الان راحتم .کسی نمیتونه بگه کوتاهه یاچی. خیلی هم شیک میشه .کت و شلوار خیلی خوش جنس میگیرم که دهن همه باز میمونه .

اونا خیلی عادت به دامن پوشیدن دارن ولی من دوس ندارم ..

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
تا اون حد ؟من باشم رابطه ام کمتر می کنم مشکل شومیز دامن چیه. دست دخترشونم درد نکنه اجازه دخالت نمیده

دخترشون که افتضاح بد می گرده جلو دامادشون کراپ روی ناف می پوشه 

اره هر چیز جذب اونجا ممنونعه

نه بابا اونا به خواهرشون زورش نمیرسه سر ما خالی می کنند

خواهرشون وقتی پدرشون هستن شوهر شما و بقیه چکاره هستن که بخوان زور بگن؟!!!!!!!!!

لباس پوشیدن شما هم ربطی به مذهبی بودن و نبودن نداره

آخه کی توی خونه با پالتو می گرده و توقع خوش تیپی هم داره؟!!!

کلی لباس هست برای خوش تیپ بودن و داشتن حجاب به صورت تواماٌ

شما وقتی که برای آنالیز لباس خواهر شوت میذاری رو اگر برای انتخاب درست لباس بذاری قطعا ظاهر مطلوبتری خواهی داشت