2777
2789
عنوان

شربت بروفن برای بچه تا کی اثر میکنه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 57 پست
پیاز چندبازی گذاشتم زیاد تاثیر نداشت. البته تو جوراب نزاشتم فقط کشیدم زیر پاهاش وقتی تب داره چطوری ج ...

عزیز یه بار این کارو کن تو ده دقیقه بدنش یخ یخ میشه بزار تو جورابش بمونه بعد اینکه الان شربت دادی نترس انشاالله حالش خراب نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آآخه شیاف دیکلوفناک بعد ۴ ساعت تازه میشه ۱۲ ساعت که زدم شیاف دیکلوفناک هم میگن خیلی خطرناکه دکتر هم ...

چند سالشه.شما دو تا توی روز میتونی استفاده کنی

مهم تر از همه اینه آب بدنش رو تامین کنی.خیلی مایعات بده بهش.دیدی نمیشه سرم بزن بهش.

میگذره نگران نباش.

ممنون عزیزم ان شالله

حتما الان انجام بده 

من خودم شبا تا صبح دارو میدادم خوب نمیشدن اصلا همش پاشویه میکردم اصلا پلک نمیذاشتم ولی چند شب که خیلی تب کردن این کارو کردم خیلی تاثیر داشت فوری یخ شد بدنشون دیگه هم تب نکردم اون شب منم با خیال راحت خوابیدم

چند سالشه.شما دو تا توی روز میتونی استفاده کنیمهم تر از همه اینه آب بدنش رو تامین کنی.خیلی مایعات بد ...

۶ سال سالشه مایعات که از دیروز بهش سود میدم همش آب پرتقال میدم خودش آب زیاد می‌خوره لی خب غذا نمی‌خوره از دیروز فقط سوپ خورده ولی خوب تند تند بهش سوپ دادم یعنی شیاف دیکلوفناک ۵۰ رو وزانه دو بار می‌تونه استفاده کنه تو ۲۴ ساعت کاملشو؟

برام صلوات میفرستین
حتما الان انجام بده من خودم شبا تا صبح دارو میدادم خوب نمیشدن اصلا همش پاشویه میکردم اصلا پلک نمیذاش ...

دقیقا چطوری میزاشتی؟ میشه توضیح بدین؟ تو جوراب خشک میزاشتین؟

برام صلوات میفرستین
۶ سال سالشه مایعات که از دیروز بهش سود میدم همش آب پرتقال میدم خودش آب زیاد می‌خوره لی خب غذا نمی‌خو ...

اره عزیزم نگران نباش.هر 12 ساعت میتونی تکرار کنی شیاف رو.

من مطمئنم دز دارو رو خوب بدی و تن شویه کنی و مایعات زیاد بدی خیلی کم نیاز ب شیاف پیدا میکنی.تب هم دوره داره و میگذره همینکه کنترل کنی زیر 38 بمونه کافیه

اره عزیزم نگران نباش.هر 12 ساعت میتونی تکرار کنی شیاف رو.من مطمئنم دز دارو رو خوب بدی و تن شویه کنی ...

الان اگه استا بود تبش نیم درجه هم پایین نمیومد ولی دکترش اصرار داره فقط استا. بخدا از پریشب همش بالا سرشم دیگه مغزم هنگ کرده خودمم پهلوهام چند روزه درد داره پدرم در اومده

برام صلوات میفرستین
الان اگه استا بود تبش نیم درجه هم پایین نمیومد ولی دکترش اصرار داره فقط استا. بخدا از پریشب همش بالا ...

خوب دکترا اولویت رو میگن.بله استا از همه بی ضرر تر و بی خطر تره.ولی. شما کنار بچه ای و اوضاعش رو میبینی.

اول میگن استا تا مجبور نشدی از استا استفاده کن

بعد بروفن

در نهایت چاره نداشتی شیاف.اونم اول استا نشد دیگه دیکلوفناک

این اولویت استفاده از دارو هست.اما تشخیص شما مهمه.چون شما بچه رو نگه می‌داری

نگران نباش دوره اش رو داری طی میکنی نهایت امشب تب داشته باشه.

راستی دکتر پسر من مدام تاکید ب حموم مکرر داره یعنی میگه بچه تب دار رو روزی دو یا 3بار حموم کوتاه ببرید.

خوب دکترا اولویت رو میگن.بله استا از همه بی ضرر تر و بی خطر تره.ولی. شما کنار بچه ای و اوضاعش رو میب ...

بچه من حموم بره تو این وضعیت واویلاس، بله مجبورم هر طور شده تبو پایین نگه دارم

برام صلوات میفرستین