2777
2789
عنوان

شما میرین جای من باشین

287 بازدید | 34 پست

عروسی داریم و خب من دارم جدا میشم و اون عروسی قراره مادرشوهر و خواهرشوهر جادوگرم هم بیان اینا تو حالت عادی روزگارم سیاه کرده بودن یعنی یجوری عوضین میان کرم بریزن تا یه دعوا درست کنن بعد خودشون شروع به مظلوم نمایی میکنن من از ترس اینکه عروسی مردم بهم بزنن نمی‌رم یعنی خود شیطان هستن جلو چشت آدم میکشن ولی قسم میخورد که ما نکردیم از اینورم چند ماه بخاطر اونا هیچ جا نرفتم همه مراسمات و... رو نرفتم همه سرزنشم میکنن که نشین خونه و باید بری اینجوری مردم میگن حتما حرفای اونا درسته و تو خودت گناهکاری برای همین قایم شدی خونه 

بنظرتون قوی باشم و برم بسوزونمشون 

یا نرم از خیرش بگذرم میدونم برم اعصابمو بهم میریزن 

یا مثلاً بیاد پیش مردم مظلوم نمایی کنه و منو بغل کنه تا من مثلا پسش بزنم یا یچیزی بگم بهش بعد شروع کنه اشک تمساح بریزه و من بد بشم 

تاپیکای قبلم بخونید من بخاطر خیانت شوهرم جدا میشم و مادرشوهرش بجای اینکه زندگیمون درست کنه از خدا خواسته همه جا نشست گفت عروسم خرابه طلاقش میدیم وگرنه پسر من کاری نکرده و تهمت‌های خیلی بدی بهم زده

بنظرتون کار درست چیه خواهرانه کمکم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی واضحه نباید بری .

تا کی نرم آخه شش ماهه بخاطر اونا از خونه نرفتم بیرون ما فامیل بودیم یعنی تا آخر عمر قراره ببینمشون تازه از لج من الان همه جا میرن در حالی که قبلاً هیچ عروسی و.. نمیرفتن

برو ولی نزدیکشون نشین. برو پیش بقیه،  خودتو سرگرم کن. سعی کن زیاد جلوی چشمشون نباشی

عزیزم من درک می کنم وقتی یه نفرو نمیخوای ببینی ولی باید ببینیش. امیدوارم مشکل تپش قلب نداشته باشی💔

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

میگی داری جدا میشی کجا بری قربونت برم سوهان روح میخوای؟

خدا نکنه عزیزم آخه من و نامزدم فامیل بودیم این عروسی هم عروسی فامیل نزدیکه بنظرت نرم بد نمیشه ؟

اونا از همین الان همه جا میگن ما خانوادگی میریم که به گوش من برسه نرم عروسی 

اگه اذیتم کردن چی واکنش نشون بدم یا اصن محلشون نزارم یا مثلاً مادرشوهرش اومد تو جمع بغلم کنه و با اش ...

محل نذار به هیچ عنوان اجازه نده بغلت کنه 

اشک هم اگه ریخت شما جدی باش 

من تعجب میکنم همه گفتن نرو

تا کی میخوای خودتو حبس کنی؟

مردم امروز همه جور حرفی میزنن کلا حرف مردم رو بیخیال شو آبرو دست خداس با حرف هیچکس هم آبروت نمیره شما نری بیشتر پشت سرت حرف میزنن

برو ولی نزدیکشون نشین. برو پیش بقیه، خودتو سرگرم کن. سعی کن زیاد جلوی چشمشون نباشیعزیزم من درک می ک ...

هر چقدم نزدیک نشم بازم میان کرمشونو میریزن من میشناسم اونا خدا رو نمیشناسن که فقط بلدن عذاب بدن بقیه رو 

بشدت تو این موقیعت ها استرس و تپش قلب دارم یعنی به حدی که حالت تهوع میگیرم نمیتونم خونسرد باشم 💔🥲

محل نذار به هیچ عنوان اجازه نده بغلت کنه اشک هم اگه ریخت شما جدی باش من تعجب میکنم همه گفتن نروتا کی ...

اره منم بیشتر بخاطر همین دو دل شدم چون همه جا گفتن من به شوهرم خیانت کردم در حالی که برعکسه بعد اونا همه جا میرن ولی من چندین ماه هست حال روحیم خوب نبود و هیچ جا نمی‌رفتم دروغ چرا از اذیت ها و توهین اونا فرار میکردم چون خوب بلدن با روح و روان یکی بازی کنن ته دلم میترسم الآنم 🥲💔

هر چقدم نزدیک نشم بازم میان کرمشونو میریزن من میشناسم اونا خدا رو نمیشناسن که فقط بلدن عذاب بدن بقیه ...

کاملا می‌فهمم. منم تو شرایطی بودم که از رو به رو شدن با افرادی تپش قلب گرفتم. سلامتیت مهمتره. قوی باش. مردم در هر حال حرف میزنن ولی اگه مریض بشی هیچکدوم کمکت نمی‌کنن. نرو

به هر حال داری جدا میشی دیگه نیاز نیست تحملشونی ان‌شاءالله

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝