2777
2789
عنوان

شما میرین جای من باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
کاملا می‌فهمم. منم تو شرایطی بودم که از رو به رو شدن با افرادی تپش قلب گرفتم. سلامتیت مهمتره. قوی با ...

خیلی حس بدیه تو هیچ کاری نکرده باشی و بهت ظلم بکنن بعد راس راس برای خودشون بگردن و تو از ترس قضاوت و حرفای مردم و اذیت های اونا بشینی خونه 

من تا آخر عمر از اینا خلاص نمیشم اینا تا زهرشون نریزن ول کن نیستن خدا ازشون نگذره یکی هزار برابر بدترش بزاره تو کاسشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی حس بدیه تو هیچ کاری نکرده باشی و بهت ظلم بکنن بعد راس راس برای خودشون بگردن و تو از ترس قضاوت و ...

تهمت سخته. خیلی اذیت کردن برو دادگاه ادعای شرف کن. هم خسارت بگیر هم احتمالا شلاق بخورن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

توجاهایی که اونا هستن نرو مثلاهمین عروسی.چراخودتو به خاطرحرف مردم میخوای اذیت کنی؟ ولی خودتم حبس نکن ...

اره خودمم بیشتر دلم به نرفتنه نمیخوام دوباره تا چند روز اعصابم بهم بریزه اونم موقع امتحانای ترمم

تهمت سخته. خیلی اذیت کردن برو دادگاه ادعای شرف کن. هم خسارت بگیر هم احتمالا شلاق بخورن

اره بهم تهمتایی زدن که بیشتر از خیانت اون نامزد عوضیم از این تهمتا سوختم با اینکه من هیچوقت بد نکردم بهشون هر کاری کردن فقط سکوت کردم 

خودمم تو فکرم بود شکایت کنم اما شاهد میخوان کی میاد بین دو تا فامیل شاهد من بشه که هیچکس خودشو بد نمیکنه این وسط 

اره بهم تهمتایی زدن که بیشتر از خیانت اون نامزد عوضیم از این تهمتا سوختم با اینکه من هیچوقت بد نکردم ...

اسی توی تاپیکهات گفتی که نامزدت به نام شماپیج زده.مواظب باش اوناصددرصدمیخوان مدرک جمع کنن علیه ت.که ثابت کنن مثلاشماخیانت کردی

خیلی برات ناراحت شدم 

آدم چقدربایدپس فطرت وبی وجدان باشه که همچین کاری کنه

کاش یکم زرنگی نشون میدادی موقع خیانت نامزدت ومدرک جمع میکردی که اینجوی زبونشون درازنباشه

نمیدونم میتونی به خاطرهمین پیج فیکی که بنامت زدن شکایت کنی یانه.اگه میشه شکایت کن هم به خاطرآبرویی که ازت بردن هم به خاطر این کارش 

ایشالله مشکلت حل میشه

اسی توی تاپیکهات گفتی که نامزدت به نام شماپیج زده.مواظب باش اوناصددرصدمیخوان مدرک جمع کنن علیه ت.که ...

اره پیج زدن به اسمم ولی هنوز کار مشکوکی نکردن که بتونم شکایت کنم به وکیلم گفتم و بهم گفت که با اینکارا بیشتر خودش تو دردسر میندازه هیچ کاری نمیتونه بکنه 

واقعا سادگی کردم کاش گوشیش نمی‌دادم که بشکونه نگه می داشتم حداقل اگه دادگاه هم قبول نمی‌کرد به فامیلا نشون میدادم اما بیشرف همه چیز پاک کرد گوشی هم زد شکوند الان زبونشون دو متره فقط آیدی اون پیجی که باهاش خیانت میکرد دارم که حتی سیم کارت هم به اسم خودش نبود به اسم یه زنه هس

خواهر اینا خدا رو نمیشناسن فک میکنن تا آخر عمر قراره تو این دنیا بمونن اما اینطور نیس این دنیا دار مکافاته با من هر کاری کردن سر دخترشون میاد 

ممنونم عزیزم ایشالله ❤️🫂

اره پیج زدن به اسمم ولی هنوز کار مشکوکی نکردن که بتونم شکایت کنم به وکیلم گفتم و بهم گفت که با اینکا ...

خوب نمیتونه باهمون پیج باکسی چت کنه به اسم شما؟

شماکه نمیتونیداون چت هارو ببینید 

بنظرت بد نمیشه عروسی فامیل نزدیک نرم ؟خب مردم نمیگن حتما واقعا تقصیر من بوده که خودم حبس کردم خودمم ...

نزدیک یعنی کی؟

زنگ بزن، تبریک بگو، بگو دوست داشتم بیام، اماشرایطش ندارم، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خوب نمیتونه باهمون پیج باکسی چت کنه به اسم شما؟شماکه نمیتونیداون چت هارو ببینید

اون پیج با یه سیم کارت دیگه هس که به اسم من نیس یا ایمیلی که می ز نه رو اون گوشی هم باز معلوم می‌کنه که برای من نیس وگرنه با عکس چت و ... هیچ کاری نمیتونه بکنه چون دادگاه عکس قبول نمیکنه و مدرک معتبر میخواد و اگه بخواد همچین غلطی بکنه ازش شکایت میکنم و به ضرر خودش میشه فعلا هیچ کاری نکرده دو تا فالور داره که پیجای خارجی هسن منم زیاد نمی‌دونم منتهی وکیلم گف نگران نباش اگه بخواد همچین کاری کنه برای خودش دردسر درس می‌کنه 

اره پیج زدن به اسمم ولی هنوز کار مشکوکی نکردن که بتونم شکایت کنم به وکیلم گفتم و بهم گفت که با اینکا ...

چراسردخترشون، هرکسی هرخطایی کرد، خودش نتیجه اش ببینه، نه ازپای دخترش

اون پیج با یه سیم کارت دیگه هس که به اسم من نیس یا ایمیلی که می ز نه رو اون گوشی هم باز معلوم می‌کنه ...

خداروشکرکن، نامزد بودید، بایک بچه و...چیکارمیتونستی بکنی

نزدیک یعنی کی؟زنگ بزن، تبریک بگو، بگو دوست داشتم بیام، اماشرایطش ندارم،

دختر داییمه اره میگم که سرما خوردم گرچه فک کنم اونا هم دوست نداشته باشن برم چون دردسر میشه رفتنم نمیخوام بخاطر من تو عروسیشون ناراحتی پیش بیاد