2777
2789
عنوان

شربت بروفن برای بچه تا کی اثر میکنه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 57 پست
۳۹ بود بروفن دادم بعد پاهاشو تو تشت پاشویع کردم شد ۳۸ پاشویه رو قطع کردم باز داره میشه ۳۹ یکساعتم هس ...

عزیز یا ببر حموم یا تن شویه کن پاشویه منسوخ

تنش رو با دستمال کلا از نوک مو تا پا دستمال ولرم بکش ی طور ک جای آب باشه رو تنش.فکر کنم 3یا4بار انجام بدی کم میشه تبش زیر 38 شد ولش کن یعنی داره میاد پایین.دستمال رو زیربغل و کشاله ران بزار.

اگه ی ساعت گذشته از دارو و تن شوی کردی و پایین نیومد شیاف بزار.

ی خانمی بالاتر گفت بروفن و استا...منم پسرم ی بار ک حالش خیلی بد بود دکترش گفت بروفن و استامینوفن رو ی بار درمیون هر 4ساعت بده

عزیز یا ببر حموم یا تن شویه کن پاشویه منسوختنش رو با دستمال کلا از نوک مو تا پا دستمال ولرم بکش ی طو ...

الان گرفتم اومده زیر ۳۸ تبش. ینی بروفن که دادم ۴ساعت بعدش شربت استا بدم؟

برام صلوات میفرستین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر.پس ولش کن بچه خسته میشه دیگه تن شویه نکن

آره هر 4ساعت یکی اش رو بده الان بروفن دادی 4ساعت بعد استا بده

خداروشکر.پس ولش کن بچه خسته میشه دیگه تن شویه نکنآره هر 4ساعت یکی اش رو بده الان بروفن دادی 4ساعت بع ...

ینی اینطوری بهتر اثر میکنه؟ اخه استا برا پسره من ضعیفه اثر نمیکنه

برام صلوات میفرستین

پسر من با تب 38ونیم تشنج کرد ریسک نکن با این شربت ها اگ زیر 37 نیومد فقط شیاف

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ینی اینطوری بهتر اثر میکنه؟ اخه استا برا پسره من ضعیفه اثر نمیکنه

امتحان کن.پسر منم بد تبه یعنی داغونا. اون بار ب واکسن حساسیت داده بود دور از جونش داشت از بین میرفت.بردمش دکتر اینجوری گفت.تازه میگفت وسطش اگه کنترل نمیشد شیاف بزار.حال بچه خیلی بد بود.دست خانمه بشکنه ک چشاش ندید بچم داشت ازبین میرفت

یآدمه یکبار نصف شب اونقدر تبش زیاد بود که آخر بردم حمام آب گرم بچه رو تا تبش پایین بیاد من تجربه این ...

اصلا نیاز نیست تا صبح پاشویه کنی و تبشو چک کنی فقط پیاز حلقه ای بزار تو جورابش 

اصلا نیاز نیست تا صبح پاشویه کنی و تبشو چک کنی فقط پیاز حلقه ای بزار تو جورابش

عزیزان فقط پیاز یعنی به خدا معجزه میکنه فوری مثل آب رد آتیشه فوری بدنشو یخ میکنه شب تا صبح بزارین تو جورابش باشه روزا هم همینطور

امتحان کن.پسر منم بد تبه یعنی داغونا. اون بار ب واکسن حساسیت داده بود دور از جونش داشت از بین میرفت. ...

شیاف که استاش از شزبتشم بدتره به هیچ عنوان تاثیر نداره. خدا پسرتون رو همیشه سلامت کنه

برام صلوات میفرستین
عزیزان فقط پیاز یعنی به خدا معجزه میکنه فوری مثل آب رد آتیشه فوری بدنشو یخ میکنه شب تا صبح بزارین تو ...

پیاز چندبازی گذاشتم زیاد تاثیر نداشت. البته تو جوراب نزاشتم فقط کشیدم زیر پاهاش وقتی تب داره چطوری جوراب بپوشتم. تو تبای خبلی بالا و مقاوم اینا فک نکنم اثر کنه

برام صلوات میفرستین
شیاف دیکلوفناک ممنون عزیزم.انشاالله خدا بچه های شما رو حفظ کنه

آآخه شیاف دیکلوفناک بعد ۴ ساعت تازه میشه ۱۲ ساعت که زدم شیاف دیکلوفناک هم میگن خیلی خطرناکه دکتر هم دیروز گفت نزن دیگه همه جام میگن دیکلوفناک برای بچه خیلی خطرناکه والا موندم دیگه چیکار کنم خسته شدم

برام صلوات میفرستین