2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصفهان چرا نه؟ همش چهار ساعته شیراز بری دو روز تو راهی پوستت کنده میشه دور از جون

..اصفهان چهارساعته...اون وقت شیراز دوروز توراهه؟؟؟؟؟!!!! اصفهان تا شیراز فکرکنم ۶ساعته...پس ازتهران تاشیراز ۱۰ ساعت

پارسا پسرمامان😍

ببین عزیزم من اصالتا ترکم ولی بزرگ شده تهرانم و الانم تو تبریز دانشجوام یعنی ازدواج کردم و خونه زندگیم اینجاست توی تبریز خیلی حال نمیکنن با فارسی زبان‌ها یعنی اگه ترکی بلد نباشی اونا همچنان باهات ترکی حرف میزنن مهمم نیست متوجه بشی یانه

ولی از لحاظ دانشگاه سطح علمی بالایی دارن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

ببین بنظرم ارزشش رو داره که بری شیراز ، ریسک کن بنظرم

تبریز و بعدا میتونی به عنوان گردش دوسه روزه بری

تبریز جای تمیزی هست، ارزونتره ، دلشون میخواد مهمون نواز باشند، ولی مقایسه نکن با شهرهای دیگه ، تو هر حالتی ترکی حرف می زنن مگه مجبور بشن

خودشهر تبریز جاهای دیدنی انچنانی نداره خیلیاشم بسته است، روستاهای اطراف جاهای دیدنی تری داره 

من بودم صددرصد شیراز رو انتخاب میکردم