2777
2789
عنوان

شربت بروفن برای بچه تا کی اثر میکنه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 57 پست
تاپیکامو بخون من رسما رد دادم

یآدمه یکبار نصف شب اونقدر تبش زیاد بود که آخر بردم حمام آب گرم بچه رو تا تبش پایین بیاد 

من تجربه این چنین برای هردو تا بچه ام دارم تاشون خیلی بالا میره نگران نباش

بشه از دکتر بپرسی هردوتا استا و بروفن بدی یا نه  خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیاز که کردم اثر نداشت زیاد

پیاز نه 

سیب زمینی با سرکه

عزیزم اگه میبینی تب پایین نمیاد باید ببری اورژانس بستری بشه 

چون عفونت توی بدنش هست ک تبش پایین نمیاد خدایی نکرده تشنج میکنه 

ببر بستری کن

یآدمه یکبار نصف شب اونقدر تبش زیاد بود که آخر بردم حمام آب گرم بچه رو تا تبش پایین بیاد من تجربه این ...

االان نزدیک یک ساعت پروفن دادم تبش پایین نیومده

برام صلوات میفرستین

بین هر دو وعده پروفن می تونی شیاف بذاری حتی اگر از شربت خوردنش ده دقیقه بگذره. تا جایی که یادمه دو سه ساعتی طول می کشه پروفن اثر کنه بخاطر همین دکتر به من گفته بود اگر تب داشت حتما شیاف استفاده کنم بین دوز شربت هاش

رو چنده تبش اصلا پایین نیومده ؟ کاش از داروخانه بپرسی میشه بینش استا بدی و بعد چند ساعت

۳۹ بود بروفن دادم بعد پاهاشو تو تشت پاشویع کردم شد ۳۸ پاشویه رو قطع کردم باز داره میشه ۳۹ یکساعتم هست بروفن دادم

برام صلوات میفرستین
بین هر دو وعده پروفن می تونی شیاف بذاری حتی اگر از شربت خوردنش ده دقیقه بگذره. تا جایی که یادمه دو س ...

شیاف استا؟ استا اصلا رو این اثر نداررره نه شربت نه استا والا الان یکساعته شربت بروفن دادم اونم اثر نداره

برام صلوات میفرستین
شیاف استا؟ استا اصلا رو این اثر نداررره نه شربت نه استا والا الان یکساعته شربت بروفن دادم اونم اثر ن ...

آره شیاف استا. البته دختر من دو سالشه و یک شیاف ۱۲۵ سریع تبش رو میاره پایین و پروفن هم تبش رو کنترل می کنه

هنوز مونده اثر کنه. اگر تب داره شیاف بذار سریع میاد پایین. نذار تبش بره بالادکتر دخترم، خیلی مجربه، ...

شیاف استا اصلااا اثر نداره اصلا شیاف دیکلوفناک رو هم دیشب ساعت ۱۱ شب دادم دیگه ساعت ۶:۳۰ صبح اثرش رفت منم بهش پروفن دادم فعلاً یک ساعت گذشته تاثیر نداره اشویه می‌کنم یکم میاد پایین تو تشت نمی‌کنم باز میره بالا کلاً خانواده استامینوفن برای پسر من تو این مریضیش اثر نداره

برام صلوات میفرستین