2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 6012 بازدید | 222 پست
دوست عزیز حرفتون خیلی خنده داره . ازین جهت ک الان خانما و دخترا پا به پای شما دارن کار میکنن. همین ش ...

دارن کار میکنن ولی کجای عرف یا قانون وظیفه خانوم خرج خونه دادنه؟ داریم راجع به حقوق قانونی صحبت میکنیم درسته؟ بعدشم خانوما کار میکنن خودشونم ته دلشون راضی نیستن خرج خونه رو بدن چون واقعا وظیفشون نیس! وقتی از حقوق برابر حرف میزنیم یعنی خانوما دقیقا عین آقایون درسته؟ خب بسم الله تشریف ببرید مشاغل آقایون، مثل سوپور شهرداری مثل کارگر ساختمون بشید، قطعا مناسب خانوما نیست و بهشون بر میخوره چون نه زورشو دارن و نه در شانشونه درسته؟ پس این برابری حقوق زن و مرد نیست، هیچوقتم برابر نمیشه، چون خلقتمون فرق میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حقوق برابر قرار به بهتر شدن زندگی کمک کنه؟ یا فقط محض کل کل کردنه؟ خانوم ها و آقایون اصلا برابر ...

احساسی شدن با یهویی کل زندگی رو ترکوندن فرق داره ها! 

بعدم هرکس تو پریود یه واکنشی داره وقتی زن نیستی و درک نکردی معلومه اشتباه نظر میدی

بعدم مگه پشت میز کار کردن چقد زور بازو میخواد که زن نمیتونه چون به قوی بودن مردا نیست؟ مگه معدنه

بقیه کشورا برای داشتن حق میجنگن دستتون درد نکنه شمام برای حق نداشتن میجنگین

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

دارن کار میکنن ولی کجای عرف یا قانون وظیفه خانوم خرج خونه دادنه؟ داریم راجع به حقوق قانونی صحبت میکن ...

شما تشریف ببرید تو جامعه ی چرخی بزنید میبینید که خانم ها هم تو این مشاغل هستن.

شما قانون مهریه دارید؟

به طور رسمی نه 

ولی اگر بخواهیم میتونیم با اجازه کلیسا مهریه قرار بدیم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شما تشریف ببرید تو جامعه ی چرخی بزنید میبینید که خانم ها هم تو این مشاغل هستن.

نمیدونم بحثش چیه اینکه زنا هم پول دربیارن؟ که درمیارن

یا این که سختی شون باید با مرد یکسان باشه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

احساسی شدن با یهویی کل زندگی رو ترکوندن فرق داره ها! بعدم هرکس تو پریود یه واکنشی داره وقتی زن نیستی ...

بعضی اوقات قضایا برعکس جلوه پیدا میکنند 

اگه به زوایای اجتماعی قضیه فکر کنید واقعا میبینید این حقوق به نفع خانوما تموم میشه در نهایت 

مثلا اینکه دیه خانوم نصف مرد هست! همه میگن وااایی حق زنها خورده شد! یکی نیست بگه یکم فکر کنید زنی که دور از جون میمیره که دیه به خودش نمیرسه به شوهرش میرسه! مرده که میمیره دیه به خودش نمیرسه به زنو بچش میرسه! حالا کی حقش خورده شد؟؟؟ میبنین بعضی اوقات فقط ظاهر قضیه رو میبینیم! حق طلاق دقیقا به خاطر روحیه خانوما بهشون داده نمیشه، ولی اینجور نیستکه خانوم نتونه شوهرشو طلاق بده، طلاق خلع و بائن یعنی زن از شوهرش بدش میاد به هر دلیلی میره طلاق میده! حق حضانت بچه با مرده، چون مرد مسئولیت فرزندی که اورده رو باید گردن بگیره و خرج و برج و سختیش روی دوش زن نندازه! اینا به نفع کیه واقعا؟ که خانوم بعد طلاق بتونه اگه خواست راحت ازدواج کنه و اگه نخواست باز قانون میاد کمک خانوم هزارتا راه و تبصره داره که بچشو بتونه بگیره!

نمیدونم بحثش چیه اینکه زنا هم پول دربیارن؟ که درمیارنیا این که سختی شون باید با مرد یکسان باشه

نه متوجه بحثم نشدید 

میگم ذاتا و طبیعتا زن و مرد یکسان نیستند که ازشون توقعات یکسان بشه داشت و حقوق یکسان بهشون داد! 

این حقوق برابر قرار به بهتر شدن زندگی کمک کنه؟ یا فقط محض کل کل کردنه؟ خانوم ها و آقایون اصلا برابر ...

الان تو پست یه اقا که دارای عقل و خرد و دانشه هر چیزی دیده میشه بجز منطق.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

بعضی اوقات قضایا برعکس جلوه پیدا میکنند اگه به زوایای اجتماعی قضیه فکر کنید واقعا میبینید این حقوق ب ...

نه اگه به زوایای اجتماعی نگاه کنیم چیز دیگه ای میبینیم عزیز

چنتا زن تو همین سایت کتک میخورن ولی نمیتونن طلاق بگیرن؟ 

چنتاشون خیانت شده بهشون و نمیتونن؟ 

اینجا هم جزوی از جامعه س 

ولی نهه همیشه به نفع خانوماس، البته تعجب نمیکنم شما که اقا هستی اینو بگی

اهان دیه؟ اگه زنه مادر تنها باشه و بمیره چی. چرا باید کمتر بهشون برسه. یکیم نیست به شما بگه فکر کن!! اگه بقیه به سرشون بزنه راحت تر جرم علیه زن کنن چی؟ چون دیدم که میگم. ارزون تره دیگه

اقای محترم کدوم روحیه زنانه اخه چرا هربار حرفت بی منطق تره اگه میخوای ی طرفه نظر بدی بگو حداقل وقت دوتامون حروم نشه ولی اگه اومدی واقعا بحث کنی واقعا منطق نداری. مگه زن چلاقه یا 5 سالشه که تصمیم زندگیشم با خودش نباشه؟ 

قانون به نفع هیچکس نیست مشکل همینه و نمیبینیش

تو فک میکنی به نفع زناس زنا هم میگن به نفع مرداس

نه متوجه بحثم نشدید میگم ذاتا و طبیعتا زن و مرد یکسان نیستند که ازشون توقعات یکسان بشه داشت و حقوق ی ...

اهان حقوق منظورت مثلا همون طلاقه دیگه، چون زن خیلی احساسیه و عقل بچه 5 ساله داره دیگه، نه اره متوجه شدم عزیز خیالت راحت

الان تو پست یه اقا که دارای عقل و خرد و دانشه هر چیزی دیده میشه بجز منطق.

خیلی ممنون

قبول دارم بی منطقم واقعا اگه درک و فهم داشتم با خانوما نمیومدم راجع به حق و حقوقشون که فک میکنن خورده شده بحث کنم! 😂 الان فهمیدم این یعنی ته حماقتمه! 

شاید نظر مشاوره ها روانشناسا و دانشمندا رو در این خصوص پیگیر بشید و بخونید بهتره، هرچند شک دارم اگه اوناهم مرد باشن بتونید حرفشونو قبول کنید، ولی قطعا اگه از آزادی و ولنگاری و برهنگی پشتیبانی کنن و به نفع خودشونم هست همه طرفدارشون میشن!!

دارن کار میکنن ولی کجای عرف یا قانون وظیفه خانوم خرج خونه دادنه؟ داریم راجع به حقوق قانونی صحبت میکن ...

مگه حمایتی هم میکنه هم عرف و قانون؟ کجا تو فرهنگ و قانون ما به یه اندازه به خانم مکانیک و اقای مکانیک بها داده میشه؟ فرصت های شغلی برابره که هزینه ها برابر باشه؟ حق خانم از فرزند خانه همسر برابره که مسئولیت ها و مخارج برابر باشه؟ وقتی شما میتونی ۴تا همسر داشته باشی و در مالکیت تو باشه، وقتی میتونی به عنوان ولی دم درباره زندگی و مرگ و حتیچگونگی زندگی فرزندت تصمیم بگیری پس میخواین خرجشم زن بده؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡