2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 6011 بازدید | 222 پست
فمنیست یعنی برتری زن نسبت به مرد بله برابر میدونم از همین الان اصول اولیه زندگی رو به پسرام یاد میدم ...

هم پدرم یادم داده چجوری احترام مردو نگهدارم 

هم مادرشوهرم یاد همسرم داده الویت زندگیت باید کی باشه 

فک کن بهم هزار تا حق بده فردا اسیدم بریزه روم به چه دردم میخوره 

خدا کنه همه خوشبخت باشن نه اینکه دنبال چرت و پرت بگردن

من تمام این حقوق رو دارم و اصلا خودم رو یه بازنده پ بقول شما یه برده تصور نمیکنم!

درسته قانون کشور درست نیست و‌ضد زن ه ولی مهم اینه شما بعنوان یه زن جایگاهتو بدونی و به کمتر از این قایل نشی پ کسی و انتخاب کنی که حقوقی برابر با تو رو قبول کنی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب کی اینجا گفت زن برتره که شما میگی فمینیست؟اینجا همه از برابری حرف زدن نه برتری! اولا آفرین به شما ...

عزیزم من دارم میبینم 

خواهرم حق طلاق و حضانت و مسکن و هزار تا کوفت دیگه داره ولی تاپیک اخرمو بخون اصلا خوشبخت نیست ک هیچ جرات طلاق گرفتنم نداره پسره جدا زندگی میککنه خواهرم پیش مادر 

دیدم ک خوشبختی نمیاره 

پسر داییم همه چی به زنش داد چون شب ۱۱ امد خونه و به زنش گفت کجا بودی فرداش کل خونه رو جمع کرد رفت و طلاق گرفت یه کلام گفت مگه کیه ک همچین حرفی میزنه؟

یعنی دیدم ک سازشی درکار نیست قطعا تو کار بچه هام دخالت نمیکنم ولی یادشون میدم اگه میخوای زندگی محکمی داشته باشید باید برای پیشرفت هم از خود گذشتگی داشته باشید همو با تموم نواقص دوست داشته باشید حس برتری نسبت به همدیگه نداشته باشید

خودم با مدرک دیپلم امدم خونه شوهرم ولی مادرش و خودش بچه ها رو نگه داشتن ک من درس بخونم و پیشرفت کنم 

و گاها بوده من بخاطر سرمایه گزاری همسر شاید ۱ سال لباس نخریدم و قبلی پوشیدم 

اینه ک زنی رو میسازه نه حقهایی ک واقعا با وجود داشتنشون هم بازم کسی پشتت نیست

عزیزم من دارم میبینم خواهرم حق طلاق و حضانت و مسکن و هزار تا کوفت دیگه داره ولی تاپیک اخرمو بخون اصل ...

در این مسئله شکی نیست که اینا تضمین کننده خوشبختی نیستن

اون داستان پسر داییتون هم با احترام بلوفه

چون طبق قانون با حق طلاق تازه زن و مرد برابر میشن 

هیچ زنی نمیتونه همینطور شوهرشو طلاق بده

ولی من سوالم اینه 

مشکل شما با این حق ها چیه؟

به قول شما تضمین کننده خوشبختی نیست ، ولی نبودشون تضمین کننده ایا؟

این همه آدم بخاطر نبود این حقوق ممنوع الخروج و ممنوع التخصیل و ...شدن رو نمیبینید؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم من دارم میبینم خواهرم حق طلاق و حضانت و مسکن و هزار تا کوفت دیگه داره ولی تاپیک اخرمو بخون اصل ...

خواهرت از نظر فکری به استقلال و اینکه فکر کنه یه ادم مستقل هست نرسیده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
در این مسئله شکی نیست که اینا تضمین کننده خوشبختی نیستناون داستان پسر داییتون هم با احترام بلوفهچون ...

نمیدونم عزیزم شاید چون چشمم ترسیده و دنیا داره خراب میشه بجای برابری دنبال برتری افتادن 

نمیدونم عزیزم شاید چون چشمم ترسیده و دنیا داره خراب میشه بجای برابری دنبال برتری افتادن

قبول کنید حرف هاتون از اول تاپیک بسیار ضد زن بود 

شخصیتی که الان دارم باهاش حرف میزنم خیلی متفاوته

این حق ها از نظر خلقت هم حق زنه چون در آفرینش برابره با مرد 

مشکل خواهر شما و...برای هرکسی پیش میاد 

ولی دلیل نمیشه این حقوق رو حق زن ندونی گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

این حقوق برابر قرار به بهتر شدن زندگی کمک کنه؟ یا فقط محض کل کل کردنه؟ خانوم ها و آقایون اصلا برابر نیستند! نه از نظر فیزیولوژی نه نقشی که توی رابطه دارند! باید اینو قیول کنید، اگه حقوق برابر باشه خانومها باید اندازه آقایون قوی میبودند میرفتند سرکار و خیلی روتین خرج زندگی میدادند ولی این نه وظیفه زنه و نه به فیزیولوژیش میخوره! خانومها یه تایمی از ماه رو فوق العاده احساسی برخورد میکنن، در کل رفتارهاشون بیشتر احساسی هست تا منطقی! زود به زود قهر میکنن و بهشون برمیخوره! حالا فک کنید حق طلاق داشتند! روز در میون شوهره تا از خواب پا میشد میدید خانومش سر کوچکترین مشکل یا بحث کوچیک عصبی شده و مرده رو طلاق داده! این دیگه زندگی نمیشد! زندگی پر از مشکلات و بحث و دعواهاست، عنان کار باید دست کسی باشه که منطقی تر برخورد کنه با قضیه!بقیه مسائلم همینطور

عزیزم من از تو خیابون براشون زن انتخاب نمیکنم🤭

مشکل خودته اونش. منتها با منطق خودت از فضا هم بیاری خرابن چون گفتی *همه* زنای این دوره. 🤷‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

این حقوق برابر قرار به بهتر شدن زندگی کمک کنه؟ یا فقط محض کل کل کردنه؟ خانوم ها و آقایون اصلا برابر ...

دوست عزیز حرفتون خیلی خنده داره . 

ازین جهت ک الان خانما و دخترا پا به پای شما دارن کار میکنن. 

همین شماها  موقع اشنایی و خاستگاری اولین سوالتون راجع به شغل دخترخانمه . دوروز دختر خانم کار نکنه که تو خرج زندگی میمونید

این حقوق برابر قرار به بهتر شدن زندگی کمک کنه؟ یا فقط محض کل کل کردنه؟ خانوم ها و آقایون اصلا برابر ...

ما همچین قانونی در ازدواجمون نداریم چون غیر مسلمان هستیم

و در اطرافمون حتی یک طلاق نداریم 

حتی یک زندگی هم بخاطر احساسی بودن خانم خراب نشده 

اینا همه ساخته ذهن شماست 

و از موضع قدرت سخن میگید 

با حق طلاق ، تازه در دادگاه حق برابر پیدا میکنید!

بقیه مسائل هم که بماند