2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 6014 بازدید | 222 پست
خیلی ممنونقبول دارم بی منطقم واقعا اگه درک و فهم داشتم با خانوما نمیومدم راجع به حق و حقوقشون که فک ...

خب واقعا این بحثی نیست که برای تو باشه چون درمورد حق خانوماس عصبانی هم نشو الکی

وقتی داری از حق های خوردشون تعریف میکنی تا فرهنگ سازی  معلومه بی منطقی حرص هم نخور دوس نداری برو بیرون

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

راست میگید من عذر میخام

جالبه هرکیم کم میاره در میره. بدرود👋

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبه هرکیم کم میاره در میره. بدرود👋

کم دارن خداوکیلی😂 اخه به تو چه مربوطه مگه من درباره سربازی آقایون نظر میدم که تو درباره حقوق خانما حکم صادر میکنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

قبول کنید حرف هاتون از اول تاپیک بسیار ضد زن بود شخصیتی که الان دارم باهاش حرف میزنم خیلی متفاوتهاین ...

عزیزم من واقعا منطقی هستم شاید در اینده انجام هم بدم ولی چون چشمم ترسیده فعلا تو ذهنم نمیارمش 

من ضد زن نیستم خودم مشاورم به خانمها تو مستقل بودن کمک میکنم ولی واقعا نمیتونم قبول کنم ک کسی برای کوبیدن مرد و اهرم فشار داشتن تو زندگی یه سری شرط و شروط رو یخواد 

و اینکه من نظرم اینه اگه قراره کنارهم خوشبخت باشید به این چیزا نیاز ندارید و اگه قراره اذیت بشید با وجود همه اینها اذیت میشید 

فقط میتونم اینو بگم با کسی ازدواج کنید ک به بلوغ فکری رسیده باشه

کم دارن خداوکیلی😂 اخه به تو چه مربوطه مگه من درباره سربازی آقایون نظر میدم که تو درباره حقوق خانما ...

وای دقیقا بعد میاد وسط زنا از پریود میگه انگار برا ما جدیده😐

شاکیم میشه حالا😂😂

شما یه سر تو دبیرستان برو اگه همه نبود هرچی خواستی بگو

من خودم از دبیرستان اومدم میدونم چخبره ولی حق منی که اینهمه مواظب خودم بودمو داری از بین میبری. خب طبیعتا توهم باشی از خودت دفاع میکنی، هیچوقت جمع نبند. خودم دهه هشتادیم قبول دارم بشدت بی حیایی و بی ادبی زیاده توشون ولی همه این نیستن.

وای دقیقا بعد میاد وسط زنا از پریود میگه انگار برا ما جدیده😐شاکیم میشه حالا😂😂

یدالله گدای مناطق محروم. تمام فکر و ذکر و روزمرگیشون حول پایین تنه و مسائل جنسی میچرخه. نمیدونم اینم نداشتن میخواستن چی بگن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

یدالله گدای مناطق محروم. تمام فکر و ذکر و روزمرگیشون حول پایین تنه و مسائل جنسی میچرخه. نمیدونم اینم ...

وای دقیقاااا مغزشون تو خشتکشونه اه

من خودم از دبیرستان اومدم میدونم چخبره ولی حق منی که اینهمه مواظب خودم بودمو داری از بین میبری. خب ط ...

شما جز استثنائاتی عزیزم و چون اکثریت اون مدلین خواه ناخواه جمع بسته میشه قصد جسارت به شما رو نداشتم عزیزم🙏

شما جز استثنائاتی عزیزم و چون اکثریت اون مدلین خواه ناخواه جمع بسته میشه قصد جسارت به شما رو نداشتم ...

ممنون منم معذرت میخوام اگه بی احترامی کردم منظوری نداشتم ببخشید به هر حال شما بزرگترین🙂❤ 

انشاالله سفید بخت بشی عزیزم

خیلی ممنونم آرزوی بهترین ها برای خودتونو گل پسر هاتون😍❤❤