2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 6009 بازدید | 222 پست
یعنی عاشق ایرانیام که هر طور شده میخوان بگن حرف ما درسته حتی تو باید چیزایی که خودت تجربه کردی هم بذ ...

خب باشه حالا چرا جدا میکنی خودتو ایرانیا یعنی چی 😐

اینم تو نت نوشته اینطور هست یا نه. نوشته مرخصی با حقوق دارن

Women who work in Germany and pay into social security can claim maternity leave (Mutterschutz) benefits. This comprises 14 weeks of paid leave: six weeks before giving birth, and eight weeks afterward.

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

یعنی الان فطرت و ذات من اینه که بچم برا باباش باشه؟ یا حق کار و تحصیل نداشته باشم؟ یا... چی میگین خد ...

اها ؟؟؟یعنی الان توی جامعه فعلی ما زنا بیسوادن ؟؟؟

نمیتونن کار کنن ؟؟؟

یا نمیتونن بچشون رو ببینن 

یا اینکه شما خواسته های نفسانی خودتون رو بر قوانین الهی ارجحیت میدین؟؟؟ 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واضحه اینا ی تعداد دختر زیر ۲۰ سال هستن یا اطلاعاتشون رو از اینستا گرفتن یا زنایی هستن که تحت ظلم شد ...

۱۶ سال غلطه 

ولی سه سال مرخصی والدین میدن بهشون با حقوق و کارشون هم حفظ میشه براشون 

اون ۱۶ سال فک میکنم ۱۴ ماه مرخصی زایمان منظورشون بود

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اولا توهین نکن چون سایرین هم بلدن اگه توهین نمیکنن از شخصیت و شعورشونه دوما با کدوم منطق ۱۶ سال بهت ...

میگم میتونه کار نکنه! یعنی تواناییشو داره. این امکان براش وجود داره که بشینه تو خونه خودش. اگه خواست هم میتونع بره سرکارش. کجا این توهین بود خانم با شخصیت؟ اگه این پستا مهم نبود که صداوسیما سعی در تخریب و منعش نبود.😂 حتما همه چیزو رها میکنن بیا درباره چهارتا پست اینستاگرامی قسمت ها برنامه بسازن؟ خوبه اینستاگرام داری و میبینی یعنی یه جرقه تو ذهنت زده نشده که بیام یه تحقیقی دربارش بکنم؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

من اونجا بچم گذاشتم مهد، خونده بودم که اینجا قانون اینه چندروز اول با بچت میری همش پیششی، بعد کم کم میری اتاق دیگه تا عادت کنه و بعد دیگه تنها میفرستیش، منم گفتم چقد عالی، عجب قانونی، تو ایران همچین قانونی نوشته نشده، ولی وقتی بچم بردم مهد اونجا یکی از مربی ها چنان برخورد بدی با بچم داشت که از مهد زده شد.

اونجا کلا قوانین نوشته شدشون عالی هستن!!!!!

یعنی عاشق ایرانیام که هر طور شده میخوان بگن حرف ما درسته حتی تو باید چیزایی که خودت تجربه کردی هم بذ ...

خب الان براچی میخوای کاربرای اینجا رو با حرفات توجیه کنی غیر ایرانی؟ نظرتو گفتی برو غیر ایرانی. ایرانی نیستیو میای درمورد ایران نظر میدی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

من اونجا بچم گذاشتم مهد، خونده بودم که اینجا قانون اینه چندروز اول با بچت میری همش پیششی، بعد کم کم ...

میتونم بپرسم کی از آلمان برگشتید؟ 

عزیزم شما رفتی به سرد ترین کشور ممکن 

انتظار نداری که مثل یک زن شرقی قربون صدقه بچه برن 

چه حرفا میزنین خدایی...

از اینم بگید که مهد کودک از بدو به تولد رایگانه و شما فقط هزینه خوراکی هاشو می‌دین!!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میتونم بپرسم کی از آلمان برگشتید؟ عزیزم شما رفتی به سرد ترین کشور ممکن انتظار نداری که مثل یک زن شرق ...

ببین ایزابل جان همینکه مهدکودک از بدو تولد هست یعنی چی ؟یعنی مادرانی که مجبورن بچهاشونو از بدو تولد تنها بزارن درسته 

ببین ایزابل جان همینکه مهدکودک از بدو تولد هست یعنی چی ؟یعنی مادرانی که مجبورن بچهاشونو از بدو تولد ...

عزیزم خانم های اونجا مثل ما نیستن 

بعضیا خانه دار هستن ولی بچه هارو از همون شیش ماهگی میذارن مهد کودک 

بالا تر گفتم ، دولت ۳ سال مرخصی با حقوق و حفظ شغل میده به مادر ها ، خودشون استفاده نمیکنن اکثرا چون عادت دارن 

دقیقا همینطوره 🌹

خیلی جالبه که جواب منو اصلا نمی‌دید☺️

موفق باشید چه در آلمان ( بعید می‌دونم!) چه در ایران💚