2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 6009 بازدید | 222 پست
چی میگی خدایی؟ حالت خوشه؟ کدوم کشور رفتی بگو ماهم بدونیم. بدون منبع حرف نزن. تو خود کشور آلمان که زن ...

منم سرچ کردم همینو دیدم دقیقا 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

وقتی شرایط زندگی در ایران رو برای هر کدوم توضیح میدادم باورشون نمیشد از بس رسانه ها الکی ذهنشون خراب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اول صبحی از تخیلاتت شاد شدیم.

آرزوشونه!!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میگی خدایی؟ حالت خوشه؟ کدوم کشور رفتی بگو ماهم بدونیم. بدون منبع حرف نزن. تو خود کشور آلمان که زن ...

ببین فقط یه چیزی بگم قوانینی که نوشته شده با چیزایی میبینی زمین تا آسمون فرق داره

چهارتا فمنیست دورهم جمع شدید چرت و پرت میگید به عنوان مادر دوتا پسر دختری ک همچین چیزایی رو بخواد به ...

معنی فمینیست رو میگی گلی؟

حس میکنم اصلا نمیدونی چی هست 

و سوال دیگه 

زن و مرد رو برابر می‌دونی ؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ببین فقط یه چیزی بگم قوانینی که نوشته شده با چیزایی میبینی زمین تا آسمون فرق داره

عزیزم توروخدا این حرفارو نزن 

همه ما حداقل یک آشنا توی این کشور ها داریم ، از پشت کوه نیومدیم که 

شما زندگی کردی درست ، ولی ماهم بی خبر نیستیم که!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

پاسخی نداری ایراد نداره عزیز دلم.😘😘😘 راه چاره‌ش سکوت کردن و سنگین نگه داشتن خودته.😍

یه چی گفتی فک کردی زمان قدیمه کسی اطلاعات نداشته باشه و با چشم بسته حرفی رو بپذیره.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهارتا فمنیست دورهم جمع شدید چرت و پرت میگید به عنوان مادر دوتا پسر دختری ک همچین چیزایی رو بخواد به ...

ما که داشتیم فقط بحث میکردیم خب چرا جنبه شو نداری خودتو حرص میدی. 

اهان اینم میدونی که پسرات میخوان همین زنای سلیطه و بددهن و خراب رو بگیرن؟ 🫢 اخه همه زنای این دوره همینن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

پاسخی نداری ایراد نداره عزیز دلم.😘😘😘 راه چاره‌ش سکوت کردن و سنگین نگه داشتن خودته.😍یه چی گفتی فک ...

یعنی عاشق ایرانیام که هر طور شده میخوان بگن حرف ما درسته حتی تو باید چیزایی که خودت تجربه کردی هم بذاری کنار حرف مارو بپذیری 😂

یه تحقیق کنی متوجه میشی عزیز دلم😘چون در باور تو نمیگنجه و تلاش برای فهمش نمیکنی دلیل بر نبودش نیست.

اولا توهین نکن چون سایرین هم بلدن اگه توهین نمیکنن از شخصیت و شعورشونه 

دوما با کدوم منطق ۱۶ سال بهت حقوق و سابقه کار رد میکنن نیاز به تحقیق نیست با هیچ نظام اقتصادی در دنیا سازگاری نداره شما از ی سری پستای اینستاگرام اگه شنیدی باور نکن با عقل و منطق بسنج 

ما که داشتیم فقط بحث میکردیم خب چرا جنبه شو نداری خودتو حرص میدی. اهان اینم میدونی که پسرات میخوان ه ...

بذار فک کنه میتونه همه دنیا رو طبق سلیقه خودش نگه داره.😂😂

۴ سال دیگه قشنگگگگ با چشمای خودش جنس برترشو میبینه. 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بذار فک کنه میتونه همه دنیا رو طبق سلیقه خودش نگه داره.😂😂۴ سال دیگه قشنگگگگ با چشمای خودش جنس برتر ...

🤣🤦‍♀️

یعنی عاشق ایرانیام که هر طور شده میخوان بگن حرف ما درسته حتی تو باید چیزایی که خودت تجربه کردی هم بذ ...

واضحه اینا ی تعداد دختر زیر ۲۰ سال هستن یا اطلاعاتشون رو از اینستا گرفتن یا زنایی هستن که تحت ظلم شدید بودن که فکر میکنن ایران برو زنا جهنمه و خارج فرش قرمز برد زنا پهنه که یکی بزایی ۱۶ سال بهت حقوق و سابقه کار بدن دقت کن ۱۶ ماه نهااا ۱۶ ساااال