2777
2789

کسی میدونه برای جای جوش و جوش باید چیکار کرد؟ 

من خیلی ناراحتم بابت پوست بدم اگر کسی میدونه جچوری جاشون میره بگه لطفا 

فکر کن کل فامیل ما حتی خواهرم پوستشون آینه من پوستم افتضاح بود چند بار میکرولینیک کردم یه عالمه کرم خوب و الان یه روتین ساده دارم پوستم آینه شده...  پوستام افتضاح بود یعنی اگر واقعا نمیدیم دزست نمیشه این جا بیان نمی کردم...  بیوفت دنبال درمانش جوری درست میشع همه متعجب میشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن کل فامیل ما حتی خواهرم پوستشون آینه من پوستم افتضاح بود چند بار میکرولینیک کردم یه عالمه کرم ...

خب روتبنتون چی بوده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

خب روتبنتون چی بوده

بستگی به مشکلتون داره من مشکل هورمنی  داخل آزمایشام نداشتم  پوست مختلط خشک و چرب داشت با جوشای ریز درشت که از استرس میکندم جاشون میموند..  از بچگی برعکس موهام پوست خوبی نداشتم و خانواده ام سطح مالی و فرهنگی نداشت که درست کنم...  از بیست سالگی تا الان که 25سالگی که شاغل شدم و دستم رفت تو جیب خودم شروع کردم

من میکرونیدلینگ واقعا کمکم کرد هر سه ماه یعنی هر فصل یه بار انجام دادم یه لایه برداری اساسی شد و پوستم تحریک به کلاژن سازی و ترمیم خودش کرد....  مصرف صابون به طدر کلی قطع کردم

روتین الانم ساده اس

یه شوینده مناسب پوستم هروز

یه تونر هروز

روزای فرد آب رسان  روزای زوج ویتامین سی

همیشه حتی تو خونه ضد آفتاب بی رنگ

پوستم درحدی خوب شده کرم پودر نمیزنم

بستگی به مشکلتون داره من مشکل هورمنی داخل آزمایشام نداشتم پوست مختلط خشک و چرب داشت با جوشای ریز د ...

وااای واقعا ممنون بابت توضیحاتت متاسفانه من تنبلی تخمدان دارم و الان البته دکتر بهم یه دارویی داده اما پوستم واقعا وضعیتش بهتر شده اما هنوزم بده و جای جوشام خیلی اعتماد بنفسمو میاره پایین

وااای واقعا ممنون بابت توضیحاتت متاسفانه من تنبلی تخمدان دارم و الان البته دکتر بهم یه دارویی داده ا ...

میکرو لینیگ واقعا بهت کمک میکنه ممکنه چند سری اول برون ریزی داشتع باشی جوشات بیشتر شه ولی با مرور حال پوستت خوب میشه 

واسه تنبلی تخمدان چای نعنا فلفلی معرکه اس.. همکار من علاوه تنبلی تخمدان...  تخمدان پلی کیستیک داشت و پر کیست یک سال کل دندنش انگار برورسانی شد و پریوداا سر وقت...  درحدی که دکترش که از نامبر وانای ایرانه بهش گفت چه کار کردی

میکرو لینیگ واقعا بهت کمک میکنه ممکنه چند سری اول برون ریزی داشتع باشی جوشات بیشتر شه ولی با مرور حا ...

هزینش چقده میکرو

منم پوستم انگار شل شده  کدر بیحاله ۲۴سالمه

برم بنظرت

فقط 51 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اول ببین پوستت چرب ، خشک ، یا معمولیه 

بعد روتین پوستی بگیر 

ژل شستوشو ، تونر ، آبرسان صورت ، سرم پوست ، و حتما یه دونه فیس واش بگیر هر روز صبح حتما با ژل صورتتو بشور و روتین روزانه و شبانه انجام بده 

دیجی کالا برو قسمت محصولات پوستی مقاله رو بزن بخون انتهای هر نوع پوست محصولات و روش استفاده رو معرفی کرده هیچ چیزی به اندازه روتین پوست و عالییییی نمیکنه تغییرات تو هفته اول میبینی روز اول که می‌رسی به پوستت خیلی خیلی لذت بخش روتین و جدی بگیر

هر عمل و کرم و هرچیزی انجام بدی موندگارت نیست و همین میشه فقط روتیننننن من کل لکای دوران کودکی رفت و خداروهزارمرتبه شکر با وجود طبع گرم بدنم شاید چی بشه چند روز قبل پریود یه جوش کوچیک رو چونه ام میزنم که تا قبل روز سوم می‌ره به جوشای صورتت دست نزن نکن که نه لک شه دیگه نه چال هرچی ام بوده درست میشه

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

هزینش چقده میکرومنم پوستم انگار شل شده کدر بیحاله ۲۴سالمهبرم بنظرت

من 25سالمه

فکر کنم جلسه حدود 700اینا در بیاد 

تو نت در مورد میکرو ندیلبنگ بخون و گرم رفته پیش پزشک  برو نه آرایشگر چون تو سالن زیبای هم این کار انجام میدن

تو این روش میاد پوست سوزن خیلی ریز که شاید احساس نکنی یکم ملتهب و خراش های سوزنی میدن  پوست فکر میکنه آسیب دیده گلبول سفید میفرسته تو پوستت برای ترمیم پوستت و عمل کلاژن سازی انجام میشه و کلا یه لایه از پوست لایه برداری میشه و تیکه تیکه پوست مرده به مرور کنده میشه و پوست جدید میاد