2777
2789

تا اخر بخونید بعد بگید حق داشتم هرچی از دهنم در بیاد بگم یا نه 

از بچگی زندگیم سیاه کرده، همش کتکم میزد هنوز جای کتکاش و زخم اش رو بدنمه 

۸ سالم بود تو مدرسه خوردم زدم جلو همه با لگد زد تو کمرم گفت بی عرضه بدبخت 

مدیرمون اومد سرش داد زد به چه حقی بچه رو میزنی 😔

دوست پسرم که عاشقش بودم خیانت کرد ولم کرد ،

مامانم گفت دوست نداره دیگه بدبخت بیچاره هیچکس دوست نداره 

حرم امام رضا کلی گریه داشتم میکردم یهو اومد جلو همه گفت الان مثلا فکر کردی با گریه کردن ادم حسابت میکنن 

با پول خودم مجبور شدم ببرمش مشهد 

کل راه و غر میزد که اره بمیری با این مسافرتت منو باید میبردی ترکیه دبی اصفهان بگردم نه ابن شهر مزخرف 

بعد که رسیدیم به همه میگفت من قلبم پاکه امام رضا منو طلبیده 

کل هتل زهر مارم میکرد 

تا میومدم غذا بخورم میگفت گشنمه نصف غذاتو بده بهم 

همش غر میزد میگفت واسه چی نمیان تمیز کنن چرا کارمند هتل باهامون سرد رفتار کرده 

چون اسنپی بهش نگفت خوش اومدید گفت مشهدیا حرومزاده ان 

خدا سر شاهده نمیزاشت حرم برم چون خودش میخواست بره خرید 

نزاشت یه حرم به دل برم 

یبار رفتیم کل حرم افتاده بود دنبالم همش غر میزد همش غر میزد 

دختره مژه داشت جلو خود دختره داد زد این خرابا چرا میان 

ابرومون برد 

خستم کرده دیگه امشب گفت ایکبیری قیافتو دیدی منم هرچی از دهنم درومد بهش گفتم ،

هرچی تحقیر و زخم زبون بلد بودم نثارش کردم 

اونم گفت اینم شانس منه از بچه 

بعد کلی نفرینم کرد 

حالا میترسم نفرینش بگیرتم 

من حق نذاشتم؟ 

۵ روز سفر و زهر مارم کرده 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون‌طور که عاق والدین داریم عاق فرزند هم داریم نگران نفرین نباش واقعا  

نمیگم حق داشتی فحش بدی ولی بالاخره آستانه تحمل آدم سر میاد یکی که تحقیر و توهین میکنه رو تحمل کنه مخصوصاً  که یه رفتار دائمی باشه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

خسته شدم عشقم ولم کرده رفته نامزد کردهزندگیم سیاه شده 😭😭

اون که تقصیر مادرت نیس 

حق داری فشار زیادی روته و حرفای مادرتم حالتو بدتر میکنه ولی همه اینا میگذره یه روز میری سر زندگی خودت و همه این روزات تموم میشه 

همون‌طور که عاق والدین داریم عاق فرزند هم داریم نگران نفرین نباش واقعا نمیگم حق داشتی فحش بدی ولی ب ...

۱۷ سال تحمل کردم دیگه بسه دیگه نمیکنم 😭😭 چقدر تحمل کنم 

جلو همه تحقیر کنه چقد  تحمل کنم؟ 

چقد زندگی بد شده

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

اون که تقصیر مادرت نیس حق داری فشار زیادی روته و حرفای مادرتم حالتو بدتر میکنه ولی همه اینا میگذره ی ...

نه نیست ولی زخم زبون اش و کاراش و رفتارش خستم کرده 😭😭