2777
2789
عنوان

مامانمو کلی فحش دادم و هرچی از دهنم درومد گفتم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 37 پست
😭😭😭

من مشهد زندگی میکنم عزیزم 

هروقت رفتم دعات میکنم :))

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا ایرادی نداره حالا گذشت بعدشم ایشون این همه بدی کرد خدا کاری نکرد حالا با یه عصبانی شدن که او ...

بخدا چله تابستون بود من ۶ سالم بود چون شلوار زاپ دار اون موقع تازه اومده بود پوشیدم انقدر زدتم که کل بدنم شد جای چنگ 😭 

لباس استین بلند بافت تنم کرد که معلوم نشه 

بهم گفت زنای خراب میپوشن لباس باز 

ولی من فقط ۶ سالم بود 😭😭

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
من مشهد زندگی میکنم عزیزم هروقت رفتم دعات میکنم :))

تورو خدا رفتی حرم اقا دعا کن برام برگرده 😭💔

زندگیم سیاه شده از وقتی رفته افسرده شدم حالم بده میخوام جیغ بزنم ولی نمیتونم 💔😭😭

هر دو انسانید و حقوق برابر دارید به چه حقی باید ایشون انقدر رتحت به شما توهین کنه و فحش بده تحقیر کنه شخصیتتونو خورد کنه؟ 

نفرین شمام در مقابل نفرین ایشون پس مساوی میشید

نگران گرفتن نفرینم نباش اگر نفرینی به حق باشه میگیره اگر حق نباشه حرف خالیه

اگر قرار بود همه ناله و نفرینا بگیره که الان همه داغون بودیم چوک تو زندگی و جامعه پر از افراد سیاهدل هست

حق داری ...قربونت بشم کاش میشد بغلت کنم به جای تموم ادمایی که اونقدری که لایقت بوده باهات خوب و مهرب ...

دیگه خسته شدم دیگه نمیکشم بریدم بخدا 😭😭😭 کاش خدا کمکم کنه 😭😭

تورو خدا رفتی حرم اقا دعا کن برام برگرده 😭💔زندگیم سیاه شده از وقتی رفته افسرده شدم حالم بده میخوام ...

منم شرایط تورو دارم عزیزم 

ایشالا خدا کمک می‌کنه غصه نخور فدات شم 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

هر دو انسانید و حقوق برابر دارید به چه حقی باید ایشون انقدر رتحت به شما توهین کنه و فحش بده تحقیر کن ...

دقیقا 😭😭💔 ممنونم حرفات ارومم کرد 

یا خدا ببخشیدا ولی مامانتون به یع روان پزشک معرفی کنین بازم ببخشید

از دستش میرفتم روانپزشک، بعد ازون همه جا گفت دختر من روانیه دختر من مریضه